Columbia

Naiset
Miehet
Tytöt
Pojat
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
37 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Columbia kengät ja vaatteet

Onko etsinnässäsi Columbia vaatteet, Columbia kengät, Columbia talvikengät tai Columbia vaelluskengät? Tutustu naisten, miesten ja lasten valikoimaamme ja osta mieleisesi tuote liikuttavan halpaan hintaan. Ostokset voit tehdä saman tien netissä tai poiketa lähimpään Budget Sport -myymälään.

Tunnettu ja perinteikäs amerikkalainen tuotemerkki Columbia tarjoaa erinomaisia vaatteita ja jalkineita ulkoiluun ja retkeilyyn. Vankkaa kokemusta ja asiantuntemusta riittää, sillä brändi on toiminut jo vuodesta 1938. Laatu ja käytännöllisyys yhdistettynä rentoon ja sporttiseen tyyliin ovat tehneet Columbiasta suositun ympäri maailman.

Columbian vaatteet ja jalkineet on suunniteltu suojaamaan vaihtelevissa sääolosuhteissa esimerkiksi tuulta ja vettä vastaan. Softsell-takkien lisäksi Columbialla on esimerkiksi fleecepusakoita, joita voi käyttää sellaisenaan tai kerrospukeutumisessa. Myös Columbia kengät tarjoavat ratkaisun monenlaisiin tarpeisiin. Meiltä löydät Columbia kengät ulkoiluun ja Columbia kengät retkeilyyn niin naisille kuin miehillekin. Lisäksi valikoimassamme on naisten ja miesten takkeja, paitoja sekä lasten ulkoilupukuja.

Tutustu valikoimaamme ja tee hyvät kaupat Columbian kengistä tai vaatteista liikuttavan halvalla! Muistathan, että meillä voit maksaa verkkokauppaostoksesi haluamallasi tavalla, ja esimerkiksi Budget Sport -laskulla ja -erämaksulla saat joustoa maksuaikaan. 

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat Columbia-tuotteet. Tällä hetkellä Columbia-tuotteet -tuoteryhmässä on 37 tuotetta. Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on toistaiseksi Columbia Slopeside Peak. W - naisten varsikengät, 79,95 €. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 19,96 € ja 199,99 € välillä, joten valikoimastamme löytyy Columbia-tuotteet jokaiselle kukkarolle.