Kypärät

Kypärät laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat kypärät kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat kypärät mm. merkeiltä Lazer, Bolle ja Rockhead.

Tilaa kypärät edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä kypärät -tuoteryhmässä on 108 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Lazer Tempo - pyöräilykypärä (valkoinen), 45,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Bolle Mute Mips - laskettelukypärä (vihreä), 79,95 €, Rockhead Rock Adult skeitti - pyöräilykypärä (musta), 24,95 € sekä Lazer Tonic Kinetcore - pyöräilykypärä (musta), 59,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko kypärät maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat kypärät saat hintaan 17,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 299,90 € hintaan. Meiltä löydät kypärät aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata kypärät kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää