Salomon Escape Prolink - miesten perinteisen hiihtomonot

Salomon Escape-retkimonot on suunniteltu innokkaille retkihiihtäjille, jotka haluavat seikkailla luonnossa. Ne tuntuvat jalassa huippumukavilta ja mahdollistavat riittävän pidon kävelyä varten. Näiden täysin PVC:ttömien monojen vedenpitävä vetoketju ja nauhasuoja suojaavat jalkojasi lumelta, ja anatominen muotoilu lisää mukavuutta koko päivän hiihtoretkillä.

MUKAVUUS

Hieman leveämpi, anatominen muotoilu parantaa jalan istuvuutta ja takaa parhaanmahdollisen mukavuuden

SUOJAUS

Nauhasuoja ja keskellä oleva vedenpitävä vetoketju pitävät veden ja lumen poissa monosta, jotta jalkasi pyvyvät kuivina ja lämpiminä koko päivän ajan.

VAKAUS

Salomonin kuuluisa laatu ja kestävyyt yhdityvät tässä monossa, joka soveltuu pitkäaikaiseksi kumppaniksi hiihtoretkille.

 

 • Ei sisällä PVC:tä: Valmistettu täysin ilman PVC:tä Salomonin Play Minded ‑ohjelman mukaisesti.
 • 105 Touring Fit: Tilava anatominen muotoilu, joka takaa parhaan mahdollisen mukavuuden ja lämpöisyyden.
 • Vedenpitävä vetoketju: Tämä vedenpitävä vetoketju on suunniteltu suojaamaan jalkoja lumelta ja vedeltä. Se peittää nauhat ja varmistaa, että jalkasi pysyvät kuivina pidempään.
 • Jousto retkeilyhiihtoon: Erityisesti retkeilyhiihtäjille suunniteltu jousto päkiän alla antaa jalalle luonnnollisen kierron.
 • Tavallinen nauha: Tavalliset jalkinenauhat monojen säätämiseen.
 • PROLINK Touring: Vakaa, helppoon perinteisen hiihtoon suunniteltu ulkopohja, jolla käyttäjät saavat joustoa ja kiertojäykkyyttä täydellisessä suhteessa. Erityinen polymeeri takaa hyvän pidon ja kestävyyden.

Tuotteeseen liittyvät listaukset:

Väri: Musta (L41513700)
Näytä lisää...
79,95€
Normaalihinta: 90€
30pv alin hinta: 79,95€
 • Musta
 • Arvioitu toimitusaika 3-6 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
 • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
 • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
 • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

 • Toimitus lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen 7,90 € (klubilaisille 4,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Schenkerin noutopistetoimitukset Budget Sport Synttäreillä hintaan 4,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Toimitusaika 3-6 arkipäivää. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat tiedon lähetyksen noudosta tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Toimitus lähimpään postiin tai pakettiautomaattiin 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin 3-6 arkipäivässä. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä. Toimituksen säilytysaika on vain 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Toimitus lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Matkahuollon noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen 3-6 arkipäivässä. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Toimituksen säilytysaika 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Postin Express-paketti työpaikalle 9,90 € (klubilaisille 7,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin toimituksen työpaikallesi hintaan 7,90 eur (9,90 eur). Tuotteet toimitetaan työpaikallesi arkipäivänä klo 8:00-16:30. Toimitusaika on 3-6 arkipäivää. Huom! Laita toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite, jotta lähetys tulee työpaikallesi.

 • Postin paketti kotiin 11,90 € (klubilaisille 9,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin kotipaketin hintaan 9,90 eur (11,90 eur). Posti toimittaa tuotteet kotiisi. Toimitusaika on 3-6 arkipäivää. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

 • Matkahuollon kotijakelu 11,90 € (klubilaisille 9,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ kotiintoimituksen hintaan 9,90 eur (11,90 eur). Matkahuolto on yhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä lähetyksestä, jolloin sovimme jakeluajan, Suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimitusaika on 3-6 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje