Nutramino Pre-Workout Shot Orange 60ml - juoma

Nutramino Pre-Workout Shot Orange 60ml nautitaan 30 minuuttia ennen harjoitusta. Se on kehitetty antamaan lisätehoja treenaamiseen, jotta saat harjoituksesta kaiken irti. Pre-Workout Shot on valmis juotavaksi, ja se sisältää huolella valittuja ainesosia, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen ennen treeniä nautittavan tuotteen tiivistetyssä muodossa. 

Tuote sisältää aminohappo Larginiini-AKG:tä, beta-alaniinia ja B6- + B12-vitamiineja, ja siinä on korkea kofeiinipitoisuus. Kofeiini parantaa tarkkaavaisuutta ja keskittymistä. B6- ja B12-vitamiinit auttavat lisäksi vähentämään väsymystä ja uupumusta ja edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. 

Nutramino Pre-Workout soveltuu sekä voima- että kestävyysharjoitteluun - se antaa treeniisi lisävaihteen!

Ravintosisältö: 100ml 60ml(%PS*) 

 • Energia 118 kJ / 28 kcal 71 kJ / 17 kcal 
 • B6-vitamiini 1,7 mg 1,0 mg (71 %) 
 • B12-vitamiini 1,7 µg 1,0 µg (40 %) 
 • L-arginiini-AKG 3,3 g 2,0 g 
 • Beta-alaniini 3,3 g 2,0 g 
 • Kofeiini 333 mg 200 mg

Ainesosat: Vesi, aminohapot (L-arginiini-AKG, beta-alaniini), happamuudensäätöaineet: sitruunahappo, omenahappo; kofeiini, säilöntäaineet: kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti; aromiaine, väriaine: E160a, makeutusaineet: asesulfaami-K, sukraloosi, stevioliglykosidit; pyridoksiini HCI (B6-vitamiini), syanokobalamiini (B12-vitamiini). Valmistettu tuotantolaitoksessa, jossa käsitellään myös maitoa ja kalaa.

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Treeni - Treenivarusteet, Treeni - Nyrkkeily, Treeni - Lisäravinteet, Treeni, Nutramino

Väri: Väritön
Näytä lisää...
1,99€
 • Väritön
 • Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
 • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
 • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
 • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

 • Toimitus lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Schenkerin noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Toimitusaika 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat tiedon lähetyksen noudosta tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Toimitus lähimpään postiin tai pakettiautomaattiin 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin 2-4 arkipäivässä. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä. Toimituksen säilytysaika on vain 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Toimitus lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Matkahuollon noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen 2-4 arkipäivässä. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Toimituksen säilytysaika 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Postin Express-paketti työpaikalle 9,90 € (klubilaisille 7,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin toimituksen työpaikallesi hintaan 7,90 eur (9,90 eur). Tuotteet toimitetaan työpaikallesi arkipäivänä klo 8:00-16:30. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Laita toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite, jotta lähetys tulee työpaikallesi.

 • Postin paketti kotiin 11,90 € (klubilaisille 9,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin kotipaketin hintaan 9,90 eur (11,90 eur). Posti toimittaa tuotteet kotiisi. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

 • Matkahuollon kotijakelu 11,90 € (klubilaisille 9,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ kotiintoimituksen hintaan 9,90 eur (11,90 eur). Matkahuolto on yhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä lähetyksestä, jolloin sovimme jakeluajan, Suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje