Nakamura X-rider Disc - miesten hybridipyörä

Täsmällisellä Microshift 3x7 -vaihteistolla ja helppokäyttöisillä vaihtimilla varustettu pyörä. Tehokkaat levyjarrut pysäyttävän vauhdin nopeasti ja turvallisesti. Mukava hybrid-istuin, sporttiset -kädensijat sekä non slip -polkimet sopivat täydellisesti pyörään, jolla ajetaan myös pidempiä matkoja.

Valmiiksi varusteltu - Pyörässä seisontatuki, lokasuojat, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena. Pyörää on helppo varustella oman käyttötarpeen mukaan valmiiden asennuspaikkojen ansiosta. Mukava ja monikäyttöinen hybridi!   

Käyttäjäkokosuositus 52cm noin 165-180, 56cm noin 172-188cm

Väri: Matta musta

Runkomateriaali: Alumiini

Runkokorkeus: 52cm​ / 56cm

Etuhaarukka: HiTen​

Vaihteisto:  Microshift RD-M26 3x7. thumb shifter RD-M39 -vaihtimet​

Jarrut: Logan mekaaniset levyjarrut, 160mm​

Vanteet: Nakamura kaksoisseinämä alumiini 28”​

Renkaat: Mitas V69 semislicks 42-622​

Istuin: Selle Monte Grappa Neveo

Ohjaintanko: Kripton 640mm​

Ohjainkannatin: Promax alu säädettävä 80mm​

Kädensijat: Herrmans 93B​

Kampisarja: Wheeltop 48/38/28T, 170 mm alumiini​

Polkimet: Nakamura- heijastimilla​

Lokasuojat: Pikalokasuojat

Muuta: Seisontatuki, heijastimet, soittokello​

Paino: 14,8 / 15,0 kg​. Huom! Paino ajovalmiina ja varusteltuna. ​

Muista myös: Pyörään kiinnitettävä runkolukko.

Luotettava valinta - Suomessa suunniteltu Nakamura on Budget Sportin oma laatumerkki, joka valmistetaan ISO 9001 –laatusertifioidulla tehtaalla. Kaikki pyörän komponentit on huolella valittu kestämään pohjolan vaativat olosuhteet.

Varustelu valmiina -Nakamura pyörissä on rahanarvoinen perusvarustelu valmiiksi asennettuna. Pyörää on myös helppo varustella erilaisilla lisävarusteilla valmiiden asennuspaikkojen ansiosta.

Helppo koonti - Pyörä toimitetaan lähes valmiiksi kasattuna laatikossa ohjaustanko irrotettuna ja käännettynä. Joissain malleissa etupyörä, satulaputki ja polkimet ovat myös irrotettu kuljetuksen helpottamiseksi. Myös jarru- ja vaihdevaijerin säädöt on huolellisesti tarkistettava. Pyörän mukana tulee käyttöohjekirja ja asennusohje, joiden avulla pyörän käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Käyttöohjekirja kannattaa lukea tarkkaan ennen käyttöönottoa ja tarkastaa sekä kiristää asennettavien osien kiinnitykset, erityisesti polkimet, huolellisesti ennen käyttöä pyörän kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Nakamura pyörillä on kahden (2) vuoden takuu ja rungoilla (5) viiden vuoden takuu.

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräily - Hybridipyörät, Pyöräily - Lasten pyörät, Pyöräily - Miesten polkupyörät, Pyöräily - Pyörät, Pyöräily, Nakamura

Väri: Musta
Näytä lisää...
629€
  • Musta
Hybridipyörän valintaopas
  • Arvioitu toimitusaika 2-4. Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Polkupyörä kotiin toimitettuna 29,90 € (klubilaisille 19,90 €)

    Polkupyörä on on erikoiskuljetettava tuote, joka voidaan toimittaa vain kotiin. Huom! Saat REKISTERÖITYNEENÄ polkupyörätoimituksen kotiin hintaan 19,90 eur (29,90 eur). Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje