Nakamura Tradition 28"/3 - citypyörä

Vaihteistona luotettava ja helppokäyttöinen Shimano Nexus 3. Pyörässä on käsijarrun lisäksi perinteinen jalkajarru. Leveä istuin, mukavat kädensijat sekä turvalliset non slip -polkimet lisäävät ajomukavuutta merkittävästi.

Ajoasento on mukavan pysty ja tankoa säätämällä jokaiselle löytyy se oikea ajoasento. Tyylikkäässä etukorissa kulkevat näpsäkästi kaikki tärkeimmät tavarat. Laadukas ja monipuolinen kaupunkipyörä moneen menoon. Käyttäjäkokosuositus 52cm noin 160 - 180cm. 

Runkomateriaali: HiTen

Runkokorkeus: 52 cm

Vaihteisto: Shimano Nexus 3-vaihteinen

Jarrut: Jalkajarru + V-jarru

Vanteet: Nakamura kaksoisseinämä alumiini 28”

Renkaat: Kenda K-935 28x1.60 /42-622

Istuin: Selle MG Thunder​

Ohjaintanko: Zoom City 600mm​

Ohjainkannatin: Zoom City 60mm alumiini

Kädensijat: Herrmans Zeglo

Kampisarja: 38T, alumiini 170mm​

Polkimet: Non slip -polkimet heijastimilla​

Lokasuojat: Teräs ​

Muuta: Tavarateline, heijastimet, soittokello, seisontatuki, etukori

Paino: 16,7 kg​. Huom! Paino ajovalmiina ja varusteltuna. ​ ​ 

Muista myös: Pyörään kiinnitettävä runkolukko.

Luotettava valinta - Suomessa suunniteltu Nakamura on Budget Sportin oma laatumerkki, joka valmistetaan ISO 9001 –laatusertifioidulla tehtaalla. Kaikki pyörän komponentit on huolella valittu kestämään pohjolan vaativat olosuhteet.

Varustelu valmiina -Nakamura pyörissä on rahanarvoinen perusvarustelu valmiiksi asennettuna. Pyörää on myös helppo varustella erilaisilla lisävarusteilla valmiiden asennuspaikkojen ansiosta.

Helppo koonti - Pyörä toimitetaan lähes valmiiksi kasattuna laatikossa ohjaustanko irrotettuna ja käännettynä. Joissain malleissa etupyörä, satulaputki ja polkimet ovat myös irrotettu kuljetuksen helpottamiseksi. Myös jarru- ja vaihdevaijerin säädöt on huolellisesti tarkistettava. Pyörän mukana tulee käyttöohjekirja ja asennusohje, joiden avulla pyörän käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Käyttöohjekirja kannattaa lukea tarkkaan ennen käyttöönottoa ja tarkastaa sekä kiristää asennettavien osien kiinnitykset, erityisesti polkimet, huolellisesti ennen käyttöä pyörän kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Nakamura pyörillä on kahden (2) vuoden takuu ja rungoilla (5) viiden vuoden takuu.

 

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräily - Naisten polkupyörät, Pyöräily - Miesten polkupyörät, Pyöräily - Citypyörät, Pyöräily - Polkupyörät, Pyöräily, Nakamura

Väri: Harmaa
Näytä lisää...
Säästä
20%
399,90€
Normaalihinta: 499€
30pv alin hinta: 499€
 • Harmaa
Kaupunkipyörän valintaopas
 • Arvioitu toimitusaika 3-7 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
 • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
 • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
 • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

 • Matkahuolto pyörien kotijakelu 34,90 € (klubilaisille 24,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Pyörien kotiintoimituksen hintaan 24,90 eur (34,90 eur). Matkahuolto on yhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä lähetyksestä, jolloin sovimme jakeluajan, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

 • Posti 20"- 28" polkupyörien kotiintoimitus 49,90 € (klubilaisille 39,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin polkupyörätoimituksen kotiin hintaan 39,90 eur (49,90 eur). Polkupyörä on on erikoiskuljetettava tuote, joka toimitetaan kotiin. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje