Nakamura Sky 24 - lasten lastenpyörä

Ultrakevyt Nakamura Sky 24" on suunniteltu lapsille, jotka haluavat pyörältään aitoa ajamisen iloa. Kevyellä, laadukkaalla ja lapselle mitoitukseltaan oikein optimoidulla pyörällä ajaminen on hauskaa ja turvallista.

Rungon geometria on rakennettu modernin maastopyörän henkeen ja kolmoisohennetut runkoputket on optimoitu mahdollisimman kevyiksi. Voimansiirto, jarrut, tanko ja mm. kampien pituudet on kaikki valikoitu pyörän käyttäjän koon mukaan mahdollisimman sopiviksi. 

Pyörässä on tasokkaat vanteet, navat ja erittäin kevyesti rullaavat renkaat - ne vaikuttavat pyörän ajotuntumaan ja hallittavuuteen kaikkein eniten. Runkotakuu 5 vuotta muut komponentit 2 vuotta.

Varustelu: Soittokello, polkimet ja heijastimet.

Runkokorkeus: 11”/ 28,0 cmKäyttäjäkokosuositus: 7 – 11 v (125 -145cm)Paino: 9,36 kg  Runko: Ultrakevyt kolmoisohennettu 6061 alumiini, turvallinen Kid comfort- ajoasento ja matala painopisteEtuhaarukka: Ultrakevyt 6061 alumiiniOhjaustanko: Leadtec light weight, alumiini 520mm, 30mm nousuKädensijat: Nakamura kidsOhjainkannatin: Leadtec light weight, MTB 40mmJarrut: Tektro – Tehokkaat ja turvalliset V-jarrut edessä ja takana Jarrukahvat: Tektro - helposti säädettävät, lapsille muotoillutVoimansiirto: Microshift Mezzo RD-M36S 1x8, helppokäyttöinen Thump shifter -vipuKampisetti: Prowheel alumiini 32T, 140mmRataspakka: Microshift 8 -vaihteinen 11-32Ketjusuoja: Double-side - turvallinen ja käytännöllinenSatula: Nakamura kids, Ergonomisesti muotoiltuSatulatolppa: Zoom Alumiini 27.2, 300mm, mikrosäädettäväVanteet: 24” superlight, kaksoisseinämävanteetRenkaat: 24”x1.5” hybrid. Pitävät ja kevyesti rullaavat

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräily - Lasten pyörät, Pyöräily - Pyörät, Pyöräily, Nakamura

Väri: Khaki
Näytä lisää...
529€
  • Khaki
Lastenpyörän valintaopas
  • Arvioitu toimitusaika 2-4. Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Polkupyörä kotiin toimitettuna 29,90 € (klubilaisille 19,90 €)

    Polkupyörä on on erikoiskuljetettava tuote, joka voidaan toimittaa vain kotiin. Huom! Saat REKISTERÖITYNEENÄ polkupyörätoimituksen kotiin hintaan 19,90 eur (29,90 eur). Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje