Nakamura Sky 16 - lasten lastenpyörä

Ultrakevyt Nakamura Sky 16" on suunniteltu lapsille, jotka haluavat pyörältään aitoa ajamisen iloa. Kevyellä, laadukkaalla ja lapselle mitoitukseltaan oikein optimoidulla pyörällä ajaminen on hauskaa ja turvallista.

Rungon geometria on modernin maastopyörän tyylinen ja kolmoisohennetut runkoputket on optimoitu mahdollisimman kevyiksi. Voimansiirto, jarrut, tanko ja mm. kampien pituudet on kaikki valikoitu pyörän käyttäjän koon mukaan mahdollisimman sopiviksi. 

Pyörässä on laadukkaat vanteet, navat ja erittäin kevyesti rullaavat renkaat - ne vaikuttavat pyörän ajotuntumaan ja hallittavuuteen kaikkein eniten. Runkotakuu 5 vuotta muut komponentit 2 vuotta.

Varustelu: Soittokello, polkimet ja heijastimet.

Runkokorkeus: 9”/ 22,8 cm Käyttäjäkokosuositus: 4 – 6 v (105 -120cm) Paino: 6,2 kg  Runko: Ultrakevyt kolmoisohennettu 6061 alumiini, turvallinen Kid comfort- ajoasento ja matala painopiste Etuhaarukka: Ultrakevyt 6061 alumiini Ohjaustanko: Leadtec light weight, alumiini 420mm, 60mm nousu Kädensijat: Nakamura kids Ohjainkannatin: Leadtec light weight, MTB 30mm Jarrut: Tektro – Tehokkaat ja turvalliset V-jarrut edessä ja takana Jarrukahvat: Tektro - helposti säädettävät, lapsille muotoillut Voimansiirto: 1-vaihteinen Kampisetti: Samox alumiini 26T, 102mm Rataspakka: Ketjusuoja: Täyspeittävä muovi - turvallinen ja käytännöllinen Satula: Nakamura kids, Ergonomisesti muotoiltu Satulatolppa: Zoom Alumiini 25.4, 200mm, mikrosäädettäväVanteet: 16” superlight, alumiinivanteetRenkaat: 16”x1.5” hybrid. Pitävät ja kevyesti rullaavat

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräily - Lasten pyörät, Pyöräily - Polkupyörät, Pyöräily, Nakamura

Väri: Turkoosi
Näytä lisää...
249,90€
Normaalihinta: 399€
30pv alin hinta: 239,90€
 • Turkoosi
Lastenpyörän valintaopas
 • Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
 • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
 • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
 • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

 • Toimitus lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen pitkille tai painaville tuotteille 9,90 € (klubilaisille 5,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ noutopistetoimitukset 5,90 eur (9,90 eur). Tuotteet toimitetaan lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen 2-4 arkipäivässä. Kookas tai painava tuote, joka voidaan toimittaa vain lähimpään noutopisteeseen, ei automaattiin. Kun tilauksesi on noudettavissa saat siitä tiedon tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään noutopisteessä ja pakettiautomaatissa 7 vrk. Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Alle 200 cm pituinen tuote haluamaasi Matkahuollon toimipisteeseen 9,90 € (klubilaisille 7,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ noutopistetoimitukset hintaan 7,90 eur (9,90 eur). Alle 200 cm erikoiskuljetettava tuote toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen 2-4 arkipäivässä. Kookas tai painava tuote, joka voidaan toimittaa vain lähimpään noutopisteeseen, ei automaattiin. Toimituksen säilytysaika on 7 vrk. Huom! Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä Matkahuollon noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Pitkä tai painava tuote Postitoimipaikkaan 9,90 € (klubilaisille 7,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ noutopistetoimitukset hintaan 7,90 eur (9,90 eur). Kookas tai painava tuote, joka voidaan toimittaa vain lähimpään postitoimipaikkaan, ei automaattiin. Toimitusaika 2-4 arkipäivää. Maat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä. Huom! Toimituksen säilytysaika vain 7 vrk. Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

 • Lasten polkupyörä 12" - 16 " kotiin toimitettuna 22,90 € (klubilaisille 12,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ lasten polkupyörätoimituksen kotiin hintaan 12,90 eur (22,90 eur). Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje