Nakamura Kombi Retro - citypyörä

24” renkaan ansiosta pyörä kulkee kevyesti ja ketterästi. Uskomattoman laajat säätömahdollisuudet erilaisiin ajoasentoihin ja lähes kaiken kokoisille kuljettajille

Leveä istuin ja mukavat kädensijat lisäävät ajonautintoasi. Runkolukolle löytyy valmiit asennuspaikat. Tyylikäs ja ajaton Kombi löytyy kevään trendikkäissä väreissä. Käyttäjäkokosuositus noin 145-185cm 

Runkomateriaali: HiTen ​

Runkokorkeus: 45 cm ​

Etuhaarukka: HiTen​

Vaihteisto: 1-vaihteinen ​

Jarrut: Jalkajarru​

Vanteet: Nakamura kaksoisseinämä alumiini 24”​

Renkaat: Mitas Walrus, 47-507 ​

Istuin: Selle MG Feliz

Ohjaintanko: Kombi 610mm​

Ohjainkannatin: Alumiini 40mm​

Kädensijat: Herrmans Zeglo 95B​

Kampisarja: Wheeltop 38T, 170mm​

Polkimet: Nakamura -heijastimilla​

Lokasuojat: Teräs, aisalliset

Muuta: Tavarateline, Heijastimet, soittokello​

Paino: 14,2 kg​. Huom! Paino ajovalmiina ja varusteltuna. ​

Muista myös: Pyörään kiinnitettävä runkolukko.

Luotettava valinta - Suomessa suunniteltu Nakamura on Budget Sportin oma laatumerkki, joka valmistetaan ISO 9001 –laatusertifioidulla tehtaalla. Kaikki pyörän komponentit on huolella valittu kestämään pohjolan vaativat olosuhteet.

Varustelu valmiina -Nakamura pyörissä on rahanarvoinen perusvarustelu valmiiksi asennettuna. Pyörää on myös helppo varustella erilaisilla lisävarusteilla valmiiden asennuspaikkojen ansiosta.

Helppo koonti - Pyörä toimitetaan lähes valmiiksi kasattuna laatikossa ohjaustanko irrotettuna ja käännettynä. Joissain malleissa etupyörä, satulaputki ja polkimet ovat myös irrotettu kuljetuksen helpottamiseksi. Myös jarru- ja vaihdevaijerin säädöt on huolellisesti tarkistettava. Pyörän mukana tulee käyttöohjekirja ja asennusohje, joiden avulla pyörän käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Käyttöohjekirja kannattaa lukea tarkkaan ennen käyttöönottoa ja tarkastaa sekä kiristää asennettavien osien kiinnitykset, erityisesti polkimet, huolellisesti ennen käyttöä pyörän kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Nakamura pyörillä on kahden (2) vuoden takuu ja rungoilla (5) viiden vuoden takuu.

 

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräily - Naisten polkupyörät, Pyöräily - Lasten pyörät, Pyöräily - Miesten polkupyörät, Pyöräily - Citypyörät, Pyöräily - Polkupyörät, Pyöräily, Nakamura

Väri: Pinkki
Näytä lisää...
299,90€
Kaupunkipyörän valintaopas
  • Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Matkahuolto pyörien kotijakelu 34,90 € (klubilaisille 24,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ Pyörien kotiintoimituksen hintaan 24,90 eur (34,90 eur). Matkahuolto on yhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä lähetyksestä, jolloin sovimme jakeluajan, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

  • Posti 20"- 28" polkupyörien kotiintoimitus 49,90 € (klubilaisille 39,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin polkupyörätoimituksen kotiin hintaan 39,90 eur (49,90 eur). Polkupyörä on on erikoiskuljetettava tuote, joka toimitetaan kotiin. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje