Vastuullinen valinta

Nakamura Hammer 9 Mtb 29" - maastopyörä

Vaativampaankin maastoajoon suunniteltu pyörä, jossa uuden sukupolven Microshift Acolyte 1x8 -voimansiirto Xpress-vaihtimella on todella täsmällinen ja toimii myös kuraisissa olosuhteissa. Laajan välitysalueen 1x -voimansiirto on testatusti paras kaikilla osa-alueilla. Tehokkaat hydrauliset levyjarrut pysäyttävät vauhdin nopeasti ja turvallisesti.

 

Zoom -joustohaarukka tasoittaa menoa maastossa ja pompuissa. Leveät Mitas Cheetah 29x2.35 -renkaat rullaavat kevyesti ja tarjoavat aina varman pidon. Leveähkö "oversize" -ohjaintanko tuo varmuutta ja lisää vakautta ajamiseen. 

Pyörässä seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena.  Pyörää on helppo varustella oman käyttötarpeen mukaan valmiiden asennuspaikkojen ansiosta. Erinomainen valinta yleispyöräksi tai maastoon.

Käyttäjäkokosuositus: 17" noin 165-177cm, 21" noin 175-188cm

Väri: Matta musta

Runkomateriaali: Alumiini, Sisäiset vaijeriviennit DT ​

Etuhaarukka: Zoom HL 386A 60mm​

Vaihteisto: Vaihteisto: Microshift Acolyte 1x8 M5180M / Xpress- vipu / 12-42 rataspakka​

Jarrut: Logan hydrauliset levyjarrut 160mm​

Vanteet: Nakamura kaksoisseinämä alumiini 29”​

Renkaat: Mitas Cheetah 29”x2,35​

Istuin: SMG MTB

Ohjaintanko: MTB style 700mm, oversize 31,8

Ohjainkannatin: Leadtec A-Head set 55mm​

Kädensijat: Herrmans MTB DD25B​

Kampisarja: Prowheel 32T, 152 mm alumiini

Polkimet: MTB flat

Muuta: Seisontatuki, heijastimet, soittokello​

Paino: 15,7 / 15,9 kg​. Huom! Paino ajovalmiina ja varusteltuna.​

Luotettava valinta - Suomessa suunniteltu Nakamura on Budget Sportin oma laatumerkki, joka valmistetaan ISO 9001 –laatusertifioidulla tehtaalla. Kaikki pyörän komponentit on huolella valittu kestämään pohjolan vaativat olosuhteet.

Varustelu valmiina -Nakamura pyörissä on rahanarvoinen perusvarustelu valmiiksi asennettuna. Pyörää on myös helppo varustella erilaisilla lisävarusteilla valmiiden asennuspaikkojen ansiosta.

Helppo koonti - Pyörä toimitetaan lähes valmiiksi kasattuna laatikossa ohjaustanko irrotettuna ja käännettynä. Joissain malleissa etupyörä, satulaputki ja polkimet ovat myös irrotettu kuljetuksen helpottamiseksi. Myös jarru- ja vaihdevaijerin säädöt on huolellisesti tarkistettava. Pyörän mukana tulee käyttöohjekirja ja asennusohje, joiden avulla pyörän käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Käyttöohjekirja kannattaa lukea tarkkaan ennen käyttöönottoa ja tarkastaa sekä kiristää asennettavien osien kiinnitykset, erityisesti polkimet, huolellisesti ennen käyttöä pyörän kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Nakamura pyörillä on kahden (2) vuoden takuu ja rungoilla (5) viiden vuoden takuu.

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräily - Naisten polkupyörät, Pyöräily - Maastopyörät, Pyöräily - Miesten polkupyörät, Pyöräily - Pyörät, Pyöräily, Nakamura

Väri: Musta
Näytä lisää...
599 90
Alin hinta: 599,90 €
Hinta alunperin: 649,00 €
  • Musta
Maastopyörän valintaopas
  • Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Polkupyörä kotiin toimitettuna 29,90 € (klubilaisille 19,90 €)

    Polkupyörä on on erikoiskuljetettava tuote, joka voidaan toimittaa vain kotiin. Huom! Saat REKISTERÖITYNEENÄ polkupyörätoimituksen kotiin hintaan 19,90 eur (29,90 eur). Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Vastuullisuus

Valmistettu Euroopassa

Tuote on valmistettu jossakin Euroopan maassa, jolloin sen kuljetus tehtaalta varastoomme tuottaa vähemmän ympäristöpäästöjä.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös

TakaisinSulje