Ale

Nakamura Hammer 7,5 - maastopyörä

Microshift 3x7 -voimansiirto, helppokäyttöisillä vaihtimilla. Tehokkaat hydrauliset levyjarrut pysäyttävät vauhdin nopeasti ja turvallisesti kaikissa ajotilanteissa.

Zoom -joustohaarukka tasoittaa menoa aktiivisesti maastossa ja pompuissa. Leveät Mitas Cheetah 27x2.35-renkaat rullaavat kevyesti ja tarjoavat aina mahtavan pidon. Leveähkö "oversize" -ohjaintanko tuo varmuutta ja lisää vakautta ajamiseen. 

Pyörässä seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena.  Pyörää on helppo varustella oman käyttötarpeen mukaan valmiiden asennuspaikkojen ansiosta.

Käyttäjäkokosuositus: noin 155-170cm

Väri: Matta musta

Runkomateriaali: Alumiini, Sisäiset vaijeriviennit DT ​

Runkokorkeus: 17” ​

Etuhaarukka: Zoom HL 386A 60mm​

Vaihteisto: Microshift RD-M36 3x7. thumb shiftter RD-M39 -vaihtimet​

Jarrut: Logan hydrauliset levyjarrut 160mm​

Vanteet: Nakamura kaksoisseinämä alumiini 26”​

Renkaat: Mitas Cheetah 27”x2,35​

Istuin: SMG MTB

Ohjaintanko: MTB style 700mm, oversize 31,8

Ohjainkannatin: Leadtec A-Head set 55mm​

Kädensijat: Herrmans MTB DD25B​

Kampisarja: Prowheel 24/34/42T 170 mm alu ​

Polkimet: MTB flat

Muuta: Seisontatuki, heijastimet, soittokello​

Paino: 15,5 kg. Huom! Paino ajovalmiina ja varusteltuna.​

Luotettava valinta - Suomessa suunniteltu Nakamura on Budget Sportin oma laatumerkki, joka valmistetaan ISO 9001 –laatusertifioidulla tehtaalla. Kaikki pyörän komponentit on huolella valittu kestämään pohjolan vaativat olosuhteet.

Varustelu valmiina -Nakamura pyörissä on rahanarvoinen perusvarustelu valmiiksi asennettuna. Pyörää on myös helppo varustella erilaisilla lisävarusteilla valmiiden asennuspaikkojen ansiosta.

Helppo koonti - Pyörä toimitetaan lähes valmiiksi kasattuna laatikossa ohjaustanko irrotettuna ja käännettynä. Joissain malleissa etupyörä, satulaputki ja polkimet ovat myös irrotettu kuljetuksen helpottamiseksi. Myös jarru- ja vaihdevaijerin säädöt on huolellisesti tarkistettava. Pyörän mukana tulee käyttöohjekirja ja asennusohje, joiden avulla pyörän käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Käyttöohjekirja kannattaa lukea tarkkaan ennen käyttöönottoa ja tarkastaa sekä kiristää asennettavien osien kiinnitykset, erityisesti polkimet, huolellisesti ennen käyttöä pyörän kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Nakamura pyörillä on kahden (2) vuoden takuu ja rungoilla (5) viiden vuoden takuu.

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräily - Naisten polkupyörät, Pyöräily - Maastopyörät, Pyöräily - Miesten polkupyörät, Pyöräily - Polkupyörät, Pyöräily, Nakamura

Väri: Musta
Näytä lisää...
450€
Normaalihinta: 699€
30pv alin hinta: 450€
 • Musta
Valintaopas maastopyörä nuorelle – opas sopivan pyörän valintaanValintaopas näin valitset maastopyörän
 • Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
 • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
 • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
 • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

 • Matkahuolto pyörien kotijakelu 34,90 € (klubilaisille 24,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Pyörien kotiintoimituksen hintaan 24,90 eur (34,90 eur). Matkahuolto on yhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä lähetyksestä, jolloin sovimme jakeluajan, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

 • Posti 20"- 28" polkupyörien kotiintoimitus 49,90 € (klubilaisille 39,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin polkupyörätoimituksen kotiin hintaan 39,90 eur (49,90 eur). Polkupyörä on on erikoiskuljetettava tuote, joka toimitetaan kotiin. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

Hanki Nakamura Hammer 7,5 musta työsuhdepyöräksi

Työsuhdepyörä on verovapaa etu, jonka yritys voi tarjota työntekijöilleen. Edulla voit säästää jopa 30% pyörän hankintahinnasta veroetuna. Jos olet jo edun piirissä, voit lähettää sopimuspyynnön kauppaamme.

Lue lisää työsuhdepyöräedusta Hanki työsuhdepyöräksi
Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje