Ale

Nakamura Hammer 4 24" - lasten maastopyörä

Vaativampaankin makuun sopiva maastopyörä, jossa uuden sukupolven Microshift Acolyte 1x8 -voimansiirto Xpress-vaihtimella on täsmällinen ja toimii myös kuraisissa olosuhteissa. Laajan välitysalueen 1x -voimansiirto on testatusti paras kaikilla osa-alueilla.

 

Tehokkaat hydrauliset levyjarrut pysäyttävät vauhdin nopeasti ja turvallisesti. Zoom -joustohaarukka tasoittaa menoa maastossa ja pompuissa. Leveät Mitas Ocelot 24x2.10 -renkaat rullaavat kevyesti ja tarjoavat aina varman pidon.

 

Pyörässä seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena.  Pyörää on helppo varustella oman käyttötarpeen mukaan valmiiden asennuspaikkojen ansiosta. Loistovalinta juniorin yleispyöräksi tai maastoon.

Käyttäjäkokosuositus: 125-145cm

Väri: Matta musta

Runkomateriaali: Alumiini, sisäiset vaijeriviennit DT

Runkokorkeus: 12”

Etuhaarukka: Joustohaarukka 60mm

Vaihteisto: Microshift Acolyte 1x8 M5180M / Xpress- vipu / 12-42 rataspakka​

Jarrut: Loga hydrauliset levyjarrut 160mm​

Vanteet: Nakamura kaksoisseinämä alumiini 24”​

Renkaat: Mitas Ocelot 24”x2,10​

Istuin: SMG selle junior style ​

Ohjaintanko: MTB style 600mm​

Ohjainkannatin: Leadtec A-Head set 45mm​

Kädensijat: Herrmans DD25​

Kampisarja: Prowheel 36T, 152 mm alumiini​

Polkimet: MTB flat ​

Muuta: Seisontatuki, heijastimet, soittokello​

Paino: 14,2 kg​. Huom! Paino ajovalmiina ja varusteltuna.

Pyörään sopiva lokasuojasarja.

Luotettava valinta - Suomessa suunniteltu Nakamura on Budget Sportin oma laatumerkki, joka valmistetaan ISO 9001 –laatusertifioidulla tehtaalla. Kaikki pyörän komponentit on huolella valittu kestämään pohjolan vaativat olosuhteet.

Varustelu valmiina -Nakamura pyörissä on rahanarvoinen perusvarustelu valmiiksi asennettuna. Pyörää on myös helppo varustella erilaisilla lisävarusteilla valmiiden asennuspaikkojen ansiosta.

Helppo koonti - Pyörä toimitetaan lähes valmiiksi kasattuna laatikossa ohjaustanko irrotettuna ja käännettynä. Joissain malleissa etupyörä, satulaputki ja polkimet ovat myös irrotettu kuljetuksen helpottamiseksi. Myös jarru- ja vaihdevaijerin säädöt on huolellisesti tarkistettava. Pyörän mukana tulee käyttöohjekirja ja asennusohje, joiden avulla pyörän käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Käyttöohjekirja kannattaa lukea tarkkaan ennen käyttöönottoa ja tarkastaa sekä kiristää asennettavien osien kiinnitykset, erityisesti polkimet, huolellisesti ennen käyttöä pyörän kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Nakamura pyörillä on kahden (2) vuoden takuu ja rungoilla (5) viiden vuoden takuu.

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräily - Maastopyörät, Pyöräily - Polkupyörät, Pyöräily, Nakamura

Väri: Musta
Näytä lisää...
450€
Normaalihinta: 649€
30pv alin hinta: 450€
 • Musta
Valintaopas maastopyörä nuorelle – opas sopivan pyörän valintaanValintaopas näin valitset maastopyörän
 • Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
 • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
 • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
 • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

 • Matkahuolto pyörien kotijakelu 34,90 € (klubilaisille 24,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Pyörien kotiintoimituksen hintaan 24,90 eur (34,90 eur). Matkahuolto on yhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä lähetyksestä, jolloin sovimme jakeluajan, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

 • Posti 20"- 28" polkupyörien kotiintoimitus 49,90 € (klubilaisille 39,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin polkupyörätoimituksen kotiin hintaan 39,90 eur (49,90 eur). Polkupyörä on on erikoiskuljetettava tuote, joka toimitetaan kotiin. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje