Elan Primetime 22 Blue PS - laskettelusukset

Aikuisten laskettelusuksi harrastajalle. Tämä koko päivän nautiskeluun suunniteltu suksi takaa nopeuden, mutta tarjoaa nautinnollisen laskukokemuksen. Mallissa on hieman kevyempi side, joten se sopii hyvin myös kevyempi rakenteiselle laskijalle. 

Power Match -teknologian ansiosta suksien rakenne on suunniteltu mukailemaan sitä, miten laskija siirtää voimaa lumelle. Tämä antaa laskijalle luonnollisemman hallinnan sisä- ja ulkokanteille koko käännöksen ajan. RST sidewall taas takaa maksimaalisen pidon kantille, kun laskijan käyttämä voima siirtyy suoraan kantille koko suksen pituudelta.

Kaksiosainen puuydinrakenne: suksen molemmilla kanteilla on koko suksen pituudella puuydin. Keskellä on synteettistä materiaalia. Tätä kaksiosaista puuydintä + synteettisen materiaalin seosta käytetään harrastajien suksissa ja se tekee suksesta helpomman käsitellä.

 • RST sidewall
 • Power Match Technology
 • Power Woodcore
 • Mono Ti
 • Mitat (pituus + kääntösäde) 165cm (12.2) ja 172cm (13.5)
 • Pakettiin kuuluu side EL 10.0 GW Shift Black/Green B85

Tuotteeseen liittyvät listaukset:

Väri: Sininen (ABEKQP23)
Näytä lisää...
499,90€
Normaalihinta: 779€
30pv alin hinta: 499,90€
 • Sininen

Lisäkysymykset:

 • Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
 • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
 • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
 • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

 • Toimitus lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen pitkille tai painaville tuotteille 9,90 € (klubilaisille 5,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ noutopistetoimitukset 5,90 eur (9,90 eur). Tuotteet toimitetaan lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen 2-4 arkipäivässä. Kookas tai painava tuote, joka voidaan toimittaa vain lähimpään noutopisteeseen, ei automaattiin. Kun tilauksesi on noudettavissa saat siitä tiedon tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään noutopisteessä ja pakettiautomaatissa 7 vrk. Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Alle 200 cm pituinen tuote haluamaasi Matkahuollon toimipisteeseen 9,90 € (klubilaisille 7,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ noutopistetoimitukset hintaan 7,90 eur (9,90 eur). Alle 200 cm erikoiskuljetettava tuote toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen 2-4 arkipäivässä. Kookas tai painava tuote, joka voidaan toimittaa vain lähimpään noutopisteeseen, ei automaattiin. Toimituksen säilytysaika on 7 vrk. Huom! Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä Matkahuollon noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Pitkä tai painava tuote Postitoimipaikkaan 9,90 € (klubilaisille 7,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ noutopistetoimitukset hintaan 7,90 eur (9,90 eur). Kookas tai painava tuote, joka voidaan toimittaa vain lähimpään postitoimipaikkaan, ei automaattiin. Toimitusaika 2-4 arkipäivää. Maat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä. Huom! Toimituksen säilytysaika vain 7 vrk. Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

 • Kookas tuote kotiin toimitettuna esim. jääkiekkomaila, sukset tai lumilauta 22,90 € (klubilaisille 12,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ kotiintoimituksen hintaan 12,90 eur (22,90 eur).Kookas tai painava tuote, joka voidaan toimittaa vain kotiin hintaan 10 eur. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.  

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje