ATALA Clever 8.1 Man - miesten hybridisähköpyörä

Atala Clever 8.1 on työmatkapyöräilyyn erinomaisesti sopiva retkisähköpyörä. Kevyt alumiinirunko. Suntourin lukittava joustokeula tarjoaa mukavuutta.  Schwalben pistosuojatut Road Cruiser 28" tuuman 700x47 renkaat ovat tukevat ja rullaavat hyvin. Alumiiniset kaksoisseinä-vanteet. Tehokas AM80 Agile moottori tarjoaa suorituskykyisen 80Nm väännön ja on miellyttävä polkea. Runkoon integroitu 504Wh akku on helposti irrotettavissa. Shimanon miellyttävä 9-vaihteinen Alivio-vaihteisto viimeistelee ajonautinnon. Shimanon valmistamat levyjarrut. Integroidut ajovalot takaavat hyvin valaistun ajon pimeällä. Tarakalle voit laittaa sivulaukut. Sähköavustettu huippunopeus 25 km/h.

Akunkesto 65–115 km, latausaika tyhjästä täyteen 7,5 tuntia.

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräily - Sähköpyörät, Pyöräily - Miesten polkupyörät, Pyöräily - Pyörät, Pyöräily, ATALA

Väri: Tummansininen (115299050)
Näytä lisää...
195000
Näytä verkon
hintahistoria
Näytä verkon
hintahistoria

  • Tummansininen
Sähköpyörän valintaopas
  • Arvioitu toimitusaika 3 - 7 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Polkupyörä kotiin toimitettuna 29,90 € (klubilaisille 19,90 €)

    Polkupyörä on on erikoiskuljetettava tuote, joka voidaan toimittaa vain kotiin. Huom! Saat REKISTERÖITYNEENÄ polkupyörätoimituksen kotiin hintaan 19,90 eur (29,90 eur). Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös

TakaisinSulje