Laskettelulasit

Aikuisten ja lasten laskettelulasit laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat aikuisten ja lasten laskettelulasit ja muut laskettelu -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat aikuisten ja lasten laskettelulasit mm. merkeiltä Bolle ja Giro.

Tilaa aikuisten ja lasten laskettelulasit edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä aikuisten ja lasten laskettelulasit -tuoteryhmässä on 33 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Bolle Y7 Otg - laskettelulasit (musta), 79,95 €. Muita suosittuja malleja ovat SPY Crusher Elite - laskettelulasit (musta), 89,95 €, Bolle Y7 Otg - laskettelulasit (valkoinen), 79,95 € sekä SPY Crusher Elite - laskettelulasit (valkoinen), 59,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko aikuisten ja lasten laskettelulasit maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat aikuisten ja lasten laskettelulasit saat hintaan 24,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99,95 € hintaan. Meiltä löydät aikuisten ja lasten laskettelulasit aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata aikuisten ja lasten laskettelulasit kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää