Naisten boxerit

Naisten bokserit

Lyhytlahkeiset ja napakasti istuvat naisten bokserit ovat melkein kuin kesäkäytössä suositut mikroshortsit, mutta hieman ohuempina ja pehmeämpinä ne ovat supermukavat kaikenlaisten housujen, shortsien tai hameiden alla. Budget Sportista löydät täsmälleen istuvat, myös treenialushousuina erinomaiset tekniset naisten urheiluboxerit aina liikuttavan halpaan hintaan. Urheilualusvaatteet ovat jatkuvasti suositumpia kaikessa arjen ja vapaa-ajan käytössä. Sporttinen tyyli sopii moneen menoon ja ennen kaikkea tuntuu mukavalta päällä. Laadukkaat naisten bokserit on suunniteltu antamaan miellyttävää tukea ja pehmeää käyttömukavuutta sekä siirtämään ylimääräistä kosteutta pois iholta. Juuri sopivasti joustavat ja täydellisesti vartalon muotoon mukautuvat naisten urheiluboxerit ovat jalassa huomaamattoman tuntuiset, ja ne ylläsi liikut vapaammin.

Budget Sportin valikoimassa naisten bokserisuosikkeja ovat mikrokuituiset ja saumattomilla lahkeilla varustetut Pierre Robert naisten alushousut, jotka sopivat täydellisen huomaamattomasti myös urheilutrikoiden alle. North Outdoor -merkin naisten bokserit INTENSE-mallistosta ovat 50 % merinovillaa, joka erittäin ohuena neuloksena paitsi pitää ihon miellyttävän kuivan tuntuisena, myös tuntuu hengittävältä lämpimällä säällä ja lämmittää viileämmällä kelillä. Täyttä merinovillaa olevat Laplandic-bokserit naisille toimivat erinomaisesti aluskerroksena viileässä välikauden säässä ja talven ulkoilu- ja urheiluharrastuksissa. Aktiivisesta elämäntavasta ja vapaa-ajan harrastuksista kelpaa nauttia mukavasti pukeutuneena, ja näkyvien vaatteiden lisäksi myös naisten alushousut ja urheiluboxerit ovat tärkeitä asun kokonaisuuden osia. Erilaisia laadukkaita materiaaleja, viehättäviä malleja, toimivaa muotoilua – hyvät naisten bokserit piristävät oloa ja antavat liikkumiseen energiaa. Tutustu Budget Sportin edulliseen valikoimaan verkkokaupassa ja tilaa mieleisesi naisten bokserit kätevästi netistä suoraan kotiisi. Tai tule ostoksille ja löydä etsimäsi naisten urheiluboxerit halvalla ja nopeasti lähimmästä Budget Sportin myymälästä.

Tällä hetkellä naisten boxerit -tuoteryhmässä on yksi tuote.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Northbrook Seamless Bokseri n 2-pack - naisten bokserit (musta), 14,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!