Pyoratyhjennys

Nike Windrunner Jacket M - miesten tuulitakki

Miesten juoksutakki joustavaa ja vettä hylkivää materiaalia. Takin voi pakata omaan taskuunsa.

Nike Windrunner -takki on päivitetty vettä hylkivillä materiaaleilla ja se on muotoiltu, niin että sen saa pakattua omaan taskuunsa. Ilmanvaihto toimii, sillä selässä on toimivat laskokset.

Päivitetty materiaali on joustavaa kangasta, jossa on vettähylkiviä ominaisuuksia. Kankaan paranneltu joustavuus auttaa sinua liikkumaan vapaasti.

Takki voidaan pakata selässä olevaan taskuun, kun pitää vähentää kerroksia kesken lenkin. Takkia voi kantaa kätevästi olkahihnasta tien päällä.

Takaosan tuuletusaukko auttaa lisäämään ilmavirtaa, kun meno lämpenee lenkkipolulla.

 • Säädettävä huppu parantaa istuvuutta.
 • Heijastava Swoosh-logo vasemmassa rinnassa.
 • Heijastimet olkasaumoissa ja hihoissa.
 • Materiaali: 93 % polyesteriä / 7 % elastaania, verkkokangas: 100 % polyesteriä.

Tämä tuote tarjoaa UVA- ja UVB-suojan auringolta, mutta vain vaatteen peittämillä alueilla. 

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Miesten tuulitakit, Miesten syystakit, Miesten kevättakit, Lasten kesätakit, Lasten syystakit, Tuulitakit, Nike

Väri: Oliivi (CZ9070)
Näytä lisää...
70€
Normaalihinta: 109,90€
30pv alin hinta: 59,95€
 • Oliivi
 • Arvioitu toimitusaika 2-4. Toimitustavat ja -hinnat
 • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
 • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
 • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

 • Toimitus lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Schenkerin noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Toimitusaika 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat tiedon lähetyksen noudosta tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Toimitus lähimpään postiin tai pakettiautomaattiin 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin 2-4 arkipäivässä. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä. Toimituksen säilytysaika on vain 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Toimitus lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Matkahuollon noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen 2-4 arkipäivässä. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Toimituksen säilytysaika 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Postin Express-paketti työpaikalle 9,90 €

  Tuotteet toimitetaan työpaikallesi arkipäivänä klo 8:00-16:30. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Laita toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite, jotta lähetys tulee työpaikallesi.

 • Postin paketti kotiin 10,00 €

  Postin kotiintoimitukset 10 eur. Posti toimittaa tuotteet kotiisi. Toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje