Vastuullinen valinta

Nakamura Platinum Era - miesten hybridipyörä

Moderni alumiinirunkoinen Platinum on mukava ja monikäyttöinen hybridipyörä. Kevyesti kulkeva pyörämalli joka soveltuu täydellisesti työmatkoille, retkeilyyn, arkiajoon ja kuntolenkeille.

Tasokas Shimano Acera 24-vaihteinen voimansiirto Rapidfire -vivuilla vaihtaa kevyesti, nopeasti ja täsmällisesti. Hydrauliset levyjarrut pysäyttävät vauhdin nopeasti ja turvallisesti kaikissa olosuhteissa.  Laadukkaat Mitas Hook -renkaat rullaavat todella kevyesti asfaltilla ja soveltuvat erinomaisesti hiekkateille sekä kevyille poluille.  

Varustelu valmiina - seisontatuki, lokasuojat, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena. Pyörää on helppo varustella oman käyttötarpeen mukaan valmiiden asennuspaikkojen ansiosta. 

Laadukas valinta – Nakamura komponentit on tarkoin valittuja ja testattuja tunnettujen komponenttivalmistajien laatutuotteita. Pyörän kammet, kaksoisseinämävanteet, navat, keskiöt ja muut osat ovat kaikki laadukkaita ja kestävät käytössä.

Huippuhauska pyörä jonka käyttö-ominaisuudet ovat aina ajan tasalla! 

Käyttäjäkokosuositus: 55cm / 170-180cm

Suomessa suunniteltu Nakamura on Budget Sportin oma laatumerkki, joka valmistetaan ISO 9001 –laatusertifioidulla tehtaalla. Pyörä toimitetaan lähes valmiiksi kasattuna laatikossa ohjaustanko irrotettuna ja käännettynä. Joissain malleissa etupyörä, satulaputki ja polkimet ovat myös irrotettu kuljetuksen helpottamiseksi. Myös jarru- ja vaihdevaijereiden säädöt on huolellisesti tarkistettava. Pyörän mukana tulee käyttöohjekirja ja asennusohje, joiden avulla pyörän käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Käyttöopas kannattaa lukea tarkkaan ennen käyttöönottoa ja tarkastaa sekä kiristää asennettavien osien kiinnitykset, erityisesti polkimet, huolellisesti ennen käyttöä pyörän kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Nakamura pyörillä on kahden (2) vuoden takuu ja rungoilla (5) viiden vuoden takuu.

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräily - Hybridipyörät, Pyöräily - Miesten polkupyörät, Pyöräily - Pyörät, Pyöräily, Nakamura

Väri: Musta
Näytä lisää...
649€649€
30pv alin hinta: 500 €
  • Musta
Hybridipyörän valintaopas
  • Arvioitu toimitusaika 3-7 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Polkupyörä kotiin toimitettuna 29,90 € (klubilaisille 19,90 €)

    Polkupyörä on on erikoiskuljetettava tuote, joka voidaan toimittaa vain kotiin. Huom! Saat REKISTERÖITYNEENÄ polkupyörätoimituksen kotiin hintaan 19,90 eur (29,90 eur). Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Vastuullisuus

Valmistettu Euroopassa

Tuote on valmistettu jossakin Euroopan maassa, jolloin sen kuljetus tehtaalta varastoomme tuottaa vähemmän ympäristöpäästöjä.

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje