Columbia Peakfreak™ II Mid OutDry™ Wide - miesten korkeavartinen vaelluskenkä

Hengittävät ja vedenpitävät miesten vaelluskengät. Kengissä on vedenpitävä OutDry™-tekstiilinpäällinen sekä hitsatut yksityiskohdat varmistavat, että vesi pysyy kengän ulkopuolella. Kiristettävät nauhat takaavat täydellisen istuvuuden. Nämä vaelluskengät on suunniteltu erityisesti vaihtelevaan maastoon epävakaisiin ja märkiin olosuhteisiin.

 • Vedenpitävä ja hengittävä OutDry™-rakenne
 • Techlite+™-välipohja tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen ja vakauden
 • Adapt Trax™-pohja takaa erinomaisen pidon märällä sekä kuivalla pinnalla
 • NAVIC FIT SYSTEM™-rakenne lukitsee jalan keskiosan

Materiaalit:

 • Päällinen: Verkko
 • Välipohja: Techlite+™-vaahtomuovi
 • Pohja: Adapt Trax™-kumi

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Miesten vaelluskengät, Vaelluskengät, Retkeilykengät - Vaelluskengät, Ulkoilu - Vaelluskengät, Miesten kengät, Retkeilykengät, Columbia

Väri: Musta (200509)
Näytä lisää...
109 90
Alin hinta: 109,90 €
Hinta alunperin: 140,00 €
 • Musta
 • Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
 • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
 • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
 • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

 • Toimitus lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

  Huom! Saat REKISTERÖITYNEENÄ Schenkerin noutopistetoimitukset Synttäreiden aikaan hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Saat tiedon lähetyksen noudosta tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään noutopisteessä ja Smartmilen pakettiautomaatissa 7 vrk. Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Toimitus lähimpään postiin tai pakettiautomaattiin 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

  Huom! Saat REKISTERÖITYNEENÄ noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin 2-4 arkipäivässä. Mikäli noutopiste on Smartpost eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä. Toimituksen säilytysaika on vain 7 vrk. Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä Postin noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Toimitus lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

  Huom! Saat REKISTERÖITYNEENÄ noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen 2-4 arkipäivässä. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Toimituksen säilytysaika 7 vrk noutopisteissä ja automaateissa. Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä Matkahuollon noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Postin Express-paketti työpaikalle 9,90 €

  Tuotteet toimitetaan työpaikallesi arkipäivänä klo 8:00-16:30. Huom! Laita toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite, jotta lähetys tulee työpaikallesi.

 • Postin paketti kotiin 10,00 €

  Postin kotiintoimitukset 10 eur. Posti toimittaa tuotteet kotiisi. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää Budjettipäivien aikaan. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Teknologiat

Techlite+

Uuden sukupolven iskunvaimennusteknologia tarjoaa käyttäjälleen äärimmäisen kevyen ja vakaan käyttökokemuksen.

Omni-Adapt Trax

Tämä kaikista edistyksellisin teknologia tarjoaa parhaimman mahdollisen pidon. Pohjan pinta on suunniteltu pitämään erityisesti märissä ja liukkaissa olosuhteissa.

OutDry

Outdry-teknologia tekee materiaalista hengittävän ja vettähylkivän. Se on hitsattu suoraan kankaan päälliseen huolella ilman saumoja tai rakoja, jotta vesi ei pääse siitä läpi. Tämän tuloksena materiaali on täysin vedenkestävää, hengittävää ja joustavaa suojaten käyttäjäänsä kylmältä ja kosteudelta missä tahansa olosuhteissa.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös

TakaisinSulje