Suppaus

Suppaus -tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat suppaus -tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat suppaus -tuotteet mm. merkeiltä Deep Sea ja Tonga iSup.

Tilaa suppaus -tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä suppaus -tuotteet -tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Deep Sea Sup Drakkar 300 - sup-lauta (väritön), 199,90 €. Toinen suosittu malli on TONGA iSUP Karkuremmi Sup Lautaan - sup-lauta (musta), 17,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko suppaus -tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat suppaus -tuotteet saat hintaan 17,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199,90 € hintaan. Meiltä löydät suppaus -tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata suppaus -tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää