Aikuisten laukut ja reput

Laukut sekä reput naisille ja miehille

Sijoita laadukkaaseen reppuun ja laukkuun ja tavarat kulkevat mukana hyvässä järjestyksessä!
Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät suosittujen huippumerkkien käytännölliset ja hyvännäköiset laukut ja reput erilaisiin harrastuksiin ja reissuihin. Tutustu monipuoliseen ja laadukkaaseen tarjontaan reppuja, urheilukasseja, vyölaukkuja ja muita pienempiä aktiivisessa elämänmenossa hyödyllisiä toilettilaukkuja ja nyöripusseja.


Hyvä selkäreppu kulkee mukana arjessa ja seikkailussa ja jättää kädet vapaaksi muulle tekemiselle. Satsaa ergonomiseen ja hyvin istuvaan reppuun ja se toimii monipuolisesti eri tilanteissa. Hyvä reppu selässä voit pyöräillä, retkeillä ja jopa juosta ja pelata. Sama huolellisesti omien tarpeiden mukaan valittu reppu voi toimia niin koulu- kuin harrastusreppuna kuin matkoilla ja retkillä ja palvella käytössä vuosia.

Reppua valitessa kannattaa kiinnittää huomiota sen hyvään istuvuuteen. Säädettävät, sopivan levyiset ja pehmustetut kantoremmit tekevät repusta miellyttävän kantaa. Isommassa repussa, johon kertyy helposti painoa, on hyvä olla erillinen lantiovyö, joka auttaa painon jakautumisessa hartioita lantiolle. Myös kantohihnat yhdistävä rintaremmi lisää merkittävästi repun istuvuutta. Kiinnitä huomiota taskujen määrään, kokoon ja niiden suljettavuuteen, jotta mukana kuljettamasi tavarat pysyvät tallessa ja hyvässä järjestyksessä. Jos aikomuksenasi on kuljettaa repussa kannettavaa tietokonetta, valitse reppu, jossa on tälle erillinen tasku ja riittävästi tilaa tietokoneen tarvikkeille. Jos puolestaan tarvitset repun vain pienelle määrälle tavaroita ja vähemmän tilaa, valitse kevyt ja käytännöllinen pikkureppu.


Budget sportin valikoimista löydät myös erilaiset treenikassit, joissa urheiluvaatteet ja varusteet kulkevat mukana vaivattomasti. Valitse urheilukassi lajisi mukaan niin, että se on tarpeeksi tilava tarvittaville varusteille. Tarkista että siinä on riittävästi taskuja, jotta tavarat on helppo pakata ja ne löytyvät kassista helposti. Kun treenikassissa on hyvä pehmustettu kantohihna, laukkua voi käyttää myös matkakassina. Suosittuja duffel bagejä voi kahden pehmustetun kantohihnan avulla kantaa selässä kuten reppua.

Tällä hetkellä aikuisten laukut ja reput -tuoteryhmässä on 127 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on adidas Essentials Bum Bag - vyölaukku (musta), 14,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Halti Pursuit 30 Backpack - päiväreppu (tummanvihreä), 99,95 €, Puma Phase Backpack II - päiväreppu (musta), 24,95 € sekä Helly Hansen Racing Bag - päiväreppu (musta), 59,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!