Alusasut

Aikuiset
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
25 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Aikuisten ja lasten alusasut laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat aikuisten ja lasten alusasut ja muut jääkiekkovaatteet -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat aikuisten ja lasten alusasut mm. merkeiltä CCM ja Bauer.

Tilaa aikuisten ja lasten alusasut edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä aikuisten ja lasten alusasut -tuoteryhmässä on 25 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on CCM Performance Compression LS Sr - miesten aluspaita (musta), 29,90 €. Muita suosittuja malleja ovat CCM Performance Compression Sr - miesten pitkät alushousut (väritön), 24,90 €, CCM Compression S/S Tee Sr - miesten aluspaita (musta), 34,95 € sekä CCM Compression L/S Grip Sr - miesten aluspaita (musta), 39,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Tutustu myös kategorioihimme paidat, päähineet ja jääkiekkofanituotteet!