Westside

Westside-tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Westside-tuotteet ja muut brändit -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Westside-tuotteet.

Tilaa Westside-tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Westside-tuotteet -tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Westside Vip King - frisbeegolf pituusdraiveri (väritön), 11,86 €. Muita suosittuja malleja ovat Westside Vip Sorcerer - frisbeegolf pituusdraiveri (väritön), 11,86 €, Westside Vip Warship - frisbeegolf midari (väritön), 13,55 € sekä Westside Bt Swan 2 Medium - frisbeegolf putteri (väritön), 8,36 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Westside-tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Westside-tuotteet saat hintaan 7,16 € ja hintavimmat ovat myynnissä 16,95 € hintaan. Meiltä löydät Westside-tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Westside-tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää