Timberland

Naiset
Miehet
Lapset
Tytöt
Pojat
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
2 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Timberland

Kestävät ja vedenpitävät nahkabootsit jalassa kelpaa kulkea niin kaupungilla kuin monenlaisissa luontomaisemissa. Perinteikkäät Timberland-kengät ovat sekä katumuodin että ulkoilun ystävien suosikkeja, jotka pitävät pintansa vaativissakin sääoloissa ja kovassa käytössä, ja tyylikäs ulkonäkö kestää katseet. Kun etsit sopivia laatujalkineita katuviidakkoon tai luontomaastoon, löydät ne Budget Sportin Timberland-valikoimasta liikuttavan halpaan hintaan. USA:n koillisrannikon osavaltio New Hampshire on Timberland-kenkien kotipaikka, tosin alun alkaen vuonna 1952 Nathan Schwartzin perustama kenkiä valmistava perheyritys toimi Bostonissa. Vuonna 1973 yritys esitteli ensimmäiset vedenkestävät nahkaiset työkengät, ja niin oli legendaarinen The Yellow Boot syntynyt. Nykyään klassikkoa kutsutaan myös Timberland 6-inch Premium -nimellä, ja keltaisen värin ohella musta on Timberland-kenkien suosikkivaihtoehto.

Tukevat Timberland-nilkkurit valmistetaan ensiluokkaisista materiaaleista, ja edelleen osa valmistusvaiheista tehdään käsityönä. Käytännöllisyys on kaikki kaikessa: Timberlandit pitävät jalat kuivina ja lämpiminä vesikeleillä ja pakkasilla, eikä jämerä ulkopohja lipsu liukkaallakaan alustalla. Välipohjan Anti-Fatigue -muotoilu tukee jalkaa miellyttävästi. Varsikenkien lisäksi Timberland-mallisto kattaa tänä päivänä monia muitakin malleja, kaikki huippulaatua. Budget Sportissa Timberland-valikoimaamme sisältyy niin nilkkureita, ulkoilu- ja talvikenkiä sekä tennareita. Meiltä saat myös puhdistus- ja suojasuihkeet, jotka soveltuvat tismalleen näille jalkineille. Hyvällä huolenpidolla Timberland-kengät ovat todella pitkäikäiset ja pysyvät luottokenkinäsi vuodesta toiseen. Tutustu Budget Sportin valikoimaan verkkokaupassamme tai myymälässä ja löydä tinkimättömän laadukkaat ja tyylikkäät Timberland-kengät naisille ja miehille edullisesti, helposti ja nopeasti.

Tällä hetkellä Timberland-tuotteet -tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Timberland Renew buck puhdistusaine 200ml - hoitoaine (musta), 3,96 €. Toinen suosittu malli on Timberland Camden Falls Suede Boat W - naisten tennari (beige), 69,50 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!