Raiski takit

Raiski Takit

Raiski valmistaa naisten ulkoilutakit sillä ajatuksella, että jokaisella on oltava mahdollisuus virkistyä ulkoilmassa ja luonnossa liikkuen – käyttäjän kokoon tai sääolosuhteisiin katsomatta. Budget Sportista löydät Raiski-takit naisille ulkoiluun, harrastuksiin ja työkäyttöön liikuttavan halpaan hintaan. Raiskin mallisto sisältää ulkoilutakit joka vuodenaikaan, ja Raiskin takit on suunniteltu sopiviksi suomalaiseen ilmastoon. Veden- ja tuulenpitävä Raiski-kevättakki tai vaikkapa kevyesti topattu Raiski-välikausitakki toimivat monella säällä, ja kätevä Raiski-väliasutakki alle puettuna tuo lisää lämpöä. Kunnon pakkaskeleillä Raiski-toppatakit tai parkatakit pitävät kylmettymisen loitolla. Monikäyttöinen Raiski-neuloshuppari toimii kerrospukeutumisessa tai sellaisenaan, vaikkapa lämmittelytakkina tai rentona oloasun osana.

Raiski huomioi myös isot plus-koot suunnittelussaan. Raiski R+ on Raiskin mallisto, jossa takkien mitoitukset vastaavat d-mitoituksen takkeja. R+ takkien osalta niin leikkaukset ja istuvuus kuin hihojen pituudet on suunniteltu muodokkaille naisille sopiviksi. Budget Sportin monipuolinen valikoima tarjoaa Raiski-takit kaikkiin käyttötarpeisiin. Raiski-ulkoilutakit naisille, erikokoisille ja vartalotyypeiltään erilaisille, ovat toimivia, mukavia ja hyvännäköisiä, ja vaihtoehtoja riittää sekä väreissä, malleissa että teknisissä ominaisuuksissa. Tutustu Raiski-takkimallistoon Budget Sportin verkkokaupassa tai lähimmässä myymälässä, löydä omasi, ja tee hyvät kaupat edullisesti ja kätevästi.

Tällä hetkellä Raiski-takit -tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Raiski Alinna R+ - naisten toppatakki (tummanharmaa), 48,00 €. Toinen suosittu malli on Raiski Aile R+ X-stretch - naisten stretch-takki (kirkkaanpunainen), 69,50 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!