Medibase

Medibase-tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Medibase-tuotteet ja muut brändit -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Medibase-tuotteet.

Tilaa Medibase-tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Medibase-tuotteet -tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Medibase Visiirispray 210ml (väritön) -tarvike, 5,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Medibase Kinetic Kinesioteippi (musta) -tarvike, 5,90 €, Medibase Kinetic Kinesioteippi (sininen) -tarvike, 5,90 € sekä Medibase Kinetic Kinesioteippi (pinkki) -tarvike, 5,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Medibase-tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Medibase-tuotteet saat hintaan 5,90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 5,95 € hintaan. Meiltä löydät Medibase-tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Medibase-tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää