Copper potkulaudat

Copper-potkulaudat laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Copper-potkulaudat ja muut Copper-varusteet -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Copper-potkulaudat.

Tilaa Copper-potkulaudat edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Copper-potkulaudat -tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Copper Stunt Scooter - potkulauta (väritön), 64,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Copper Scooter Original - potkulauta (väritön), 99,95 €, Copper Raw Scoot - potkulauta (sininen), 69,95 € sekä Copper Neochrome Scoot - potkulauta (väritön), 179,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Copper-potkulaudat maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Copper-potkulaudat saat hintaan 64,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 179,00 € hintaan. Meiltä löydät Copper-potkulaudat aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Copper-potkulaudat kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää