Copper varusteet

Copper-varusteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Copper-varusteet ja muut Copper-tuotteet -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Copper-varusteet.

Tilaa Copper-varusteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Copper-varusteet -tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Copper Stunt Scooter - potkulauta (väritön), 64,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Copper Scooter Original - potkulauta (väritön), 85,00 €, Copper Raw Scoot - potkulauta (lime), 60,00 € sekä Copper Raw Scoot - potkulauta (sininen), 60,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Copper-varusteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Copper-varusteet saat hintaan 60,00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 85,00 € hintaan. Meiltä löydät Copper-varusteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Copper-varusteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää