Buff

Naiset
Miehet
Lapset
Tytöt
Pojat
Tuoteryhmä
Väri
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
10 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Buff huivit

Buff jälleenmyyjät haussa? Olet juuri oikeassa paikassa, olipa etsinnässäsi Buff huivi tai Buff kauluri naisille, miehille, tytöille tai pojille. Laaja valikoimamme tarjoaa laadukkaat Buff huivit liikuttavan halvalla kaikille. Valinnanvaraa riittää niin värien, kuosien kuin materiaalinkin suhteen. Tutustu, vertaa ja valitse. Ostokset voit tehdä saman tien netissä tai poiketa lähimpään Budget Sport -myymälään.

BUFF® on markkinoiden ensimmäinen ja alkuperäinen saumaton putkimainen monikäyttöasuste. Buff huivi taipuu moneen erilaiseen tarpeeseen ja suojaa sekä tuulelta, kylmältä että auringolta. Sitä voi käyttää muun muassa päähuivina, kaulahuivina, hattuna, hikinauhana tai maskina esimerkiksi hiihtäessä tai lasketellessa. Se sopii erinomaisesti myös vaikkapa pyöräilykypärän alle.

Tyylikäs ja trendikäs Buff huivi toimii yhtä hyvin urheillessa kuin vapaa-ajan asusteenakin. Materiaalina käytetään usein hengittävää polyester mikrokuitua. Vaihtoehtona on myös Buff merinovilla.

Monipuolinen valikoimamme tarjoaa mieleisen vaihtoehdon kaikkiin makuihin ja mikä parasta – meillä Buff huivi hinta ei päätä huimaa. Tutustu myös miesten pipo sekä naisten pipo- tarjontaamme ja löydä laadukas Buff huivi edullisesti!

Tällä hetkellä Buff-tuotteet -tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Buff Midweight Merino Wool Beanie - pipo (musta), 26,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Buff Midweight Merino Wool Beanie - pipo (harmaa), 26,95 €, Buff Original sen - huivi (musta), 18,95 € sekä Buff Original sen - huivi (pinkki), 18,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!