Naiset
Miehet
Tytöt
Pojat
Tuoteryhmä
Koko
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suositellut ensin Järjestä

ALE

1155 tuotetta
Suositellut ensin Järjestä

Budget Sport KESÄALE: Järkevän liikkujan parhaat tarjoukset

 Kesä, aurinko ja ale – täydellinen yhdistelmä! Budget Sportin kesäale on pyörähtänyt käyntiin ja kutsuu ostoksille houkuttelevilla tarjouksilla. Tarjolla on tuttuun Budget Sportin tapaan huippumerkkejä liikuttavan halvalla. Alennusmyyntimme tarjoaa mahdollisuuden ostaa välineet ja vaatteet paitsi kesän rientoihin, myös sisäpeleihin ja ympärivuotiseen urheiluun. Tästä ei enää tarjoukset parane, joten nyt kannattaa toimia nopeasti ja tehdä huippulöytöjä alehintaan. Laji kuin laji, oikeanlaiset urheiluvaatteet ja -varusteet tekevät treenaamisesta mukavaa ja turvallista.

Laadukkaat ja lajiin sopivat urheiluvaatteet mukautuvat liikkeeseen ja vallitseviin sääoloihin tavalla, joka varmistaa mukavan olon ja entistäkin tehokkaamman treenin. Adidas, Halti, Helly Hansen, Puma, Raiski ja lukemattomat muut huippumerkit monipuolisine tuotteineen löytyvät nyt Budget Sportin hulppeasta kesäale-valikoimasta. Meiltä ostat eri lajeihin ja monenlaiseen vapaa-ajan menoon sopivat vaatteet ja varusteet edullisesti ja kätevästi niin verkkokaupasta kuin myymälästä. Järkevä liikkuja tekee loistavat alekaupat, kun hankkii kesän vaateostokset Budget Sportista – esimerkiksi t-paidat, shortsit, ulkoiluvaatteet sekä sandaalit, lenkkarit ja juoksukengät löytää niin halvalla, että hymyilyttää!

Lisäksi eri kesälajien harrastajia hemmotellaan alehinnoin; muun muassa pyöräilyn, golfin, tenniksen, frisbeegolfin ja retkeilyn ystävät löytävät kiinnostavia tarjouksia roppakaupalla, laatubrändeiltä kuten vaikkapa McKinley, Nakamura, Oxdog ja Wilson.

Budget Sportin kesäalevalikoima täydentyy joka viikko uusilla tuotteilla. Muista siis pitää silmällä viikoittaisia kuvastojamme sekä nettisivujamme, mistä näet kaikki aletuotteet sekä kuvaston myymäläkohtaiset tuotemäärät. Myymälöistämme löydät selkeät opasteet ja kattavat tuotetiedot, joiden avulla shoppailu on helppoa. Verkkokaupassamme teet ostoksia vaivattomasti vaikka omalta kotisohvalta ja voit maksaa ostoksesi joustavasti myös Budget Sport -laskulla ja -erämaksulla: saat laskulla ostoksillesi jopa 3 kuukautta luottokorotonta maksuaikaa tai voit maksaa tuotteet erissä. Laita järki peliin ja poikkea Budget Sportin kesäaleen, niin pääset nauttimaan suven liikunnallisista riemuista uusien vaatteiden ja varusteiden kera nopeammin, helpommin ja edullisemmin.