Vaatteet

Naiset
Miehet
Tytöt
Pojat
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Uusimmat ensin Järjestä
2464 tuotetta
Uusimmat ensin Järjestä

Uima-asut

Mistä löytyvät markkinoiden edullisimmat uima-asut hyviltä merkeiltä? Budget Sportista tietenkin! Suuresta valikoimastamme löydät tyylikkäät ja edulliset naisten, miesten ja lasten uima-asut helposti ja nopeasti. Olipa sinulla ostoslistalla sitten uima-asu urheiluun tai rentoon päivään rannalla tai kesämökillä, löydät meiltä etsimäsi. Budget Sportin valikoimasta löydät tyylikkäät ja kestävät uima-asut tunnetuilta merkeiltä. Suuresta merkkivalikoimastamme löydät esimerkiksi laadukkaat adidas-uima-asut edullisesti. Jos etsit kaikkein parasta tarjousta, poimi uima-asu säännöllisesti vaihtuvista mainostarjouksistamme huippuedullisesti. Muista, että Budget Sportista löydät myös muut vaatteet ja varusteet uintiin ja muihin kesän aktiviteetteihin. Tutustu esimerkiksi uimalaseihin, uima-asuihin, snorkkeleihin ja kelluntavälineisiin. Asiointi on Budget Sportissa aina helppoa ja nopeaa – uima-asun voit tilata kätevästi netistä tai ostaa sen lähimmästä myymälästämme. Millainen uima-asu on sinulle mieluisin – uimahousut, uimapuku, bikinit vai uimashortsit? Jos olet aktiivinen uinnin harrastaja tai kilpauimari, panosta laadukkaaseen ja napakasti istuvaan uimapukuun tai uimahousuihin. Mikäli uit säännöllisesti uimahallissa tai maauimalassa, kannattaa kiinnittää erityistä huomiota uima-asun materiaaliin. Jotta uima-asu säilyttäisi tekniset ominaisuutensa mahdollisimman pitkään, valitse laadukas materiaali, joka hylkii klooria. Jos viihdyt uimahallin sijaan mieluummin rannalla ja kesämökillä luonnonvesissä, voit valita rennommat uimashortsit tai auringonottoon soveltuvat bikinit. Jotta aurinkovoide, kloori- tai merivesi ei pääse haurastuttamaan uima-asua, muista pestä se aina käytön jälkeen huolellisesti hanavedellä. Uima-asuista löytyy myös runsaasti erilaisia värivaihtoehtoja ja leikkauksia – valitse malli ja väri, jossa tunnet olosi kotoisaksi. Etsitpä sitten uima-asua sitten urheiluun tai rentoon rantapäivään, Budget Sportista löydät etsimäsi aina pysyvän edulliseen hintaan! 

Kun olet löytänyt etsimäsi uima-asun, muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet veden äärelle. Tutustu esimerkiksi uimalaseihin, snorkkeleihin, uimakenkiin ja naisten sandaaleihin. Jos et vielä löytänyt etsimääsi uima-asua, katso myös muut uima-asut. Budget Sportin mahtavasta valikoimasta tilaat suosikkisi edullisesti, helposti ja nopeasti!

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat vaatteet mm. merkeiltä Craft, Icepeak ja Endurance. Vaatteet -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Craft Mind Blocked Pants JR lasten juoksuhousut, 16,95 €.