Under Armour

Under Armour

Haluatko treenata mukavasti ja tarvitset vaatteet ja varusteet, jotka auttavat sinua optimaaliseen suoritukseen? Under Armour on Budget Sportin valikoimassa juuri sinua varten. Meiltä löydät Under Armourin vaatteet, kengät, laukut ja reput liikuttavan halpaan hintaan. Jenkkiyhtiö Under Armour on erityisesti treenituotteisiin erikoistunut valmistaja, joka tunnetaan teknisten vaatteiden teknologiastaan. Under Armourin funktionaalisten vaatteiden Moisture Transport System -ominaisuus tekee treeniasujen materiaaleista hengittäviä ja tehokkaasti kosteutta siirtäviä. Treenatessa vaatteet pysyvät miellyttävän tuntuisina, kun hiki ja lämpö eivät jää iholle. Samalla ajatuksella Under Armour valmistaa myös treenaajille ja juoksijoille soveltuvat jalkineet. Under Armour -kengät paitsi tukevat jalkaa ja antavat vakautta liikkumiseen, myös hengittävät tehokkaasti.

Under Armourin monipuolinen mallisto sisältää vaatteet kaikkeen aktiiviseen treenaukseen, niin Under Armour -hupparit ja paidat, housut ja trikoot kuin alusasut ja treenitakit. Päähinevalikoimassa löytyy Under Armour -lippis myös ventiloituna mallina, joka toimii loistavasti treeneissä tai lenkillä. Mukavien treenivaatteiden ja -kenkien lisäksi Under Armour valmistaa käytännöllisiä ja tyylikkäitä varuste- ja treenilaukkuja, joiden taskuihin on kätevä pakata treenivaatteet ja eväät kuten myös pyykit ja kengät. Under Armourin reput sopivat lisäksi vaikka työmatkoille, sillä niihin kuuluu myös tukeva tasku läppäriä varten. Tutustu Budget Sportin edulliseen Under Armour -valikoimaan ja tee hyvät kaupat saman tien netissä tai poikkea ostoksille lähimpään Budget Sportin myymälään.

Tällä hetkellä Under Armour-tuotteet -tuoteryhmässä on 129 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Under Armour Pique Track Pant - miesten verkkarihousut (musta), 39,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Under Armour HG Armour W HiRise Leggings NS - naisten pitkät trikoot (musta), 44,95 €, Under Armour Tech SS Tee - miesten t-paita (musta), 24,95 € sekä Under Armour W Hovr Omnia - naisten treenikengät (musta), 45,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!