Start Track XC hiihtosauvat

Start Track on kuntohiihtäjän sauva, jossa on korkkikahva ja FitSport hihna takaa hyvän otteen sauvasta. Hiilikuituinen sauvaputki kestää ja iso sompa toimii kaikenlaisilla laduilla.

Tuotteeseen liittyvät kategoriat: Maastohiihto - Hiihtosauvat, Maastohiihto - Hiihtovarusteet, Maastohiihto, Start

Väri: Väritön (42800)
29.95In stock
2995
Näytä verkon
hintahistoria
Näytä verkon
hintahistoria

Toimitustavat ja -hinnat

  • Toimitus lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen pitkille tuotteille 5,90 €

    Tuotteet toimitetaan valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen 3 - 7arkipäivässä. Kannattaa huomioida, että mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Toimituspisteitä ovat R-kioskit, K-kaupat, Smartmile-automaatit ja useat paikalliset yritykset. Kun tilauksesi on noudettavissa saat siitä tiedon tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään noutopisteessä 14 vrk ja Smartmilen pakettiautomaatissa 7 vrk. Huom! Saat kaikki toimitukset DB Schenkerin noutopisteisiin ilman toimituskulua, kun tilauksen arvo on yli 100 euroa.Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Pitkä tai painava tuote Postitoimipaikkaan 9,90 €

    Kookas erikoiskuljetettava tuote toimitetaan lähimpään postiin 3 - 7 arkipäivässä. Saat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä. Huom! Toimituksen säilytysaika vain 7 vrk. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

  • Kookas tuote esim. polkupyörä, sukset ja lumilaudat (10) 10,00 €

    Kookas tai painava erikoiskuljetettava tuote. Postin paketti kotiin poikeuksellisesti nyt 10 eur. Toimitusaika on 3 -7 arkipäivää. Tilaus toimitetaan Postin isojen tuotteiden kotiinkuljetuksena. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

Toimitusaika on 3 - 7 arkipäivää.
Ilmainen palautusoikeus 14 päivää.
Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja
Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä
Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös

TakaisinSulje