Rukka Tammela naisten softshell hiihtopuku

Rukka setti naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteessa on heijastavia elementtejä. 

A.W.S Stretch -kangas ei ainoastaan istu hyvin vaan joustavuutta on lisätty myös kriittisiin kohtiin. Miellyttävä ja toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. A.W.S. SOFTSHELL -tuote on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Hengittävä kangas viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden.

Vedenpitävä ja hengittävä kangas: 5 000 mm \ 5 000 mvp. Materiaali suojaa hyvin vedeltä ja tuulelta. Hengittävyyden ansiosta olosi pysyy miellyttävänä kevyessä liikunnassa. Säädettävä helma varmistaa täydellisen istuvuuden.  Joustava vyötärö, jossa on nyörit. Vetoketjulliset lahkeensuut. Ei ärsyttäviä sivusaumoja. Irrotettavat, säädettävät olkaimet. Taittuva tuulilista.  Vetoketjullinen reisitasku. Vetoketjulliset taskut. 

Tuotteeseen liittyvät kategoriat: Naisten maastohiihtopuvut, Maastohiihtopuvut, Maastohiihto - Hiihtopuvut, Puvut, Maastohiihto - Hiihtovaatteet, Maastohiihto, Rukka

Väri: Musta (4/74583237R)
Näytä lisää...
99.95In stock
9995
Näytä verkon
hintahistoria
Näytä verkon
hintahistoria

Kokotaulukko
Toimitusaika on tällä hetkellä 3 - 7 arkipäivää.
Ilmainen palautusoikeus 14 päivää.
Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja
Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä
Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös

TakaisinSulje