One Way Diamond Performance

Maastohiihtosauvat 30% Diamond Carbon hiilikuituputkella. Tukeva ja pitävä korkkikahva sekä AV-Premio sträpillä. 

Tuotteeseen liittyvät kategoriat: Maastohiihto - Hiihtosauvat, Maastohiihto - Hiihtovarusteet, Maastohiihto, One Way

Väri: Keltainen (OZ49219)
4995
Näytä verkon
hintahistoria
Näytä verkon
hintahistoria

  • Keltainen
 

Toimitustavat ja -hinnat

  • Toimitus lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen pitkille tuotteille 5,90 €

    Tuotteet toimitetaan valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen 3 - 7arkipäivässä. Kannattaa huomioida, että mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Toimituspisteitä ovat R-kioskit, K-kaupat, Smartmile-automaatit ja useat paikalliset yritykset. Kun tilauksesi on noudettavissa saat siitä tiedon tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään noutopisteessä 14 vrk ja Smartmilen pakettiautomaatissa 7 vrk. Huom! Saat kaikki toimitukset DB Schenkerin noutopisteisiin ilman toimituskulua, kun tilauksen arvo on yli 100 euroa.Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Alle 200 cm pituinen tuote haluamaasi Matkahuollon toimipisteeseen 7,90 €

    Alle 200 cm erikoiskuljetettava tuote toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen 3 - 7 arkiäivässä. Kannattaa huomioida, että mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Huom! Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä Matkahuollon noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Pitkä tai painava tuote Postitoimipaikkaan 9,90 €

    Kookas erikoiskuljetettava tuote toimitetaan lähimpään postiin 3 - 7 arkipäivässä. Saat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä. Huom! Toimituksen säilytysaika vain 7 vrk. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

Toimitusaika on 3 - 7 arkipäivää.
Ilmainen palautusoikeus 14 päivää.
Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja
Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä
Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös

TakaisinSulje