Icepeak Addis naisten parkatakki

Naisten vanullinen parkatakki ulkoiluun. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys).

Erityisen hienot kuidut tekevät Super Soft Touch-materiaalista pehmeän ja kevyen eristeen, joka sitoo lämmön tehokkaasti. Valmistettu kaksikerroksisesta kankaasta, jossa vedenpitävä kalvo on yhdistetty toiminnalliseen materiaaliin.

Vetoketjullinen tasku sisäpuolella. Säädettävä vyötärö. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Hihansuut, helma ja huppu ovat säädettäviä. 

100% polyesteri

Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.

Tuotteeseen liittyvät kategoriat: Naisten parkatakit (toppa), Parkatakit (toppa), Ulkoilu ja vapaa-aika - Takit, Retkeily - Retkeilytakit, Takit, Ulkoilu ja vapaa-aika - Vaatteet, Icepeak

Väri: Tummanvihreä (653040553I)
Näytä lisää...
Uutta
149.95In stock
14995
  • Tummanvihreä
Kokotaulukko
Toimitusaika on poikkeuksellisesti Budjettipäivien aikana 7 arkipäivää.
Ilmainen palautusoikeus 14 päivää.
Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja
Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä
Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös

TakaisinSulje