Icebug Oribi2 BUGrip miesten Goretex juoksukengät

IceBug Oribi2 BUGrip juoksukengät ovat ultrakevyet, vedenpitävät nastalenkkarit miehille. Pintamateriaali on Bluesign®-standardin mukaista kestävää polyesterikangasta. Bluesign®-standardi rajoittaa kemikaalien käyttöä tuotannossa sekä vesistö- ja ilmastopäästöjä. Bluesign®-sertifikaattiin kuuluvat myös työntekijöiden sekä tuotteen käyttäjän turvallisuus.

Kenkien välipohjassa on Icebugin täysin uusi innovaatio, Rock Shield, joka tuo askeleeseen vakautta, suojaa jalkapohjaa teräviltä kiviltä ja muita epätasaisuuksilta sekä lisää ponnistuksen lennokkuutta.

Vedenpitävyys on saavutettu GORE-TEX® Extended Comfort -rakenteen avulla. Näin jalkasi pysyvät kuivina olosuhteista riippumatta.

Nastoitetussa pohjassa on 14 hiiliteräksistä ja kestävää nastaa, jotka antavat sinulle pettämättömän alustapidon ja mahdollistavat huolettoman juoksun talven kaikilla keleillä. Icebug-nastakengistä erityiset tekee niiden BUGrip®-pohjat, joiden "älynastat" toimivat itsenäisesti reagoiden alustaan. Yhdessä pohjan runsaan kuvioinnin kanssa Icebugien nastat takaavat kunnon pidon asfaltilta peilijäälle. Icebugeilla voit juosta rennosti ja turvallisesti läpi talven.

Tuotteeseen liittyvät kategoriat: Miesten juoksukengät, Miesten nastajuoksukengät, Juoksukengät, Juoksu - Nastajuoksukengät, Juoksu - Juoksukengät, Kengät, Icebug

Väri: Musta (F46059)
Näytä lisää...
90.00In stock
9000
Näytä verkon
hintahistoria
Näytä verkon
hintahistoria

  • Musta
Kokotaulukko
Toimitusaika on tällä hetkellä 3 - 7 arkipäivää.
Ilmainen palautusoikeus 14 päivää.
Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja
Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä
Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös

TakaisinSulje