Cebe Hipe aikuisten aurinkolasit

Unisex lifestyle aurinkolasi. Kestävä ja optisesti laadukas polykarbonaattilinssi, anti-scratch pinta ja takapinnan heijastuksen esto.

  • Linssit: Grey PC AR Green Flash Mirror CAT 3

Kaikissa Cébén linsseissä on kova pinta, joka suojaa linssiä. Lisäksi voit ehkäistä linssejä naarmuuntumasta huuhtelemalla ne ennen puhdistusta mikrokokoisista irtoroskista ja hiekasta sekä kuivaamalla linssit mikrokuituliinaan (ei paperiin).

Linssit suojaavat UV-säteilyltä ja ovat optiikaltaan tarkkoja. Linssit ovat pirstoutumatonta, iskunkestävää polykarbonaattia (ZONE), jolloin ne suojaavat silmiä myös haavereilta.

Linssikategoriat kertovat niiden tummuudesta. CAT 0 on kirkas tai keltainen linssi, joka päästää valon läpi. CAT 1 sopii pilviselle säälle. CAT 2 vaihtelevaan ja puoli-pilviseen päivään. CAT 3 aurinkoon.

Takapinnan heijastuksen esto AR ehkäisee takaa tai sivusta tulevan valon häikäisyn linssin takapinnalta silmiin. Ominaisuus on tärkeä erityisesti suorissa kehysmalleissa, jolloin linssin sisäpinta ei kaareudu kasvojen mukaisesti.

Linssien pohjaväri: 

GREY

Harmaa toistaa ympäristön värit muuttamatta niitä. Hyvä linssivalinta kirkkaaseen päivään ja aurinkoisiin olosuhteisiin. Estää silmien väsymistä.

Tuotteeseen liittyvät kategoriat: Ulkoilu ja vapaa-aika - Lasit, Ulkoilu ja vapaa-aika - Tarvikkeet, Ulkoilu ja vapaa-aika, Cebe

Väri: Musta (CBHIPE2)
Näytä lisää...
49.95In stock
4995
Näytä verkon
hintahistoria
Näytä verkon
hintahistoria

  • Musta
Kokotaulukko
Toimitusaika on poikkeuksellisesti Budjettipäivien aikana 7 arkipäivää.
Ilmainen palautusoikeus 14 päivää.
Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja
Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä
Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös

TakaisinSulje