Pohjalliset

Pohjalliset miesten kenkiin

Kun hankit miesten kenkiin pohjalliset, lisäät niiden käyttömukavuutta ja parannat sekä jalkojesi hyvinvointia että kenkiesi elinikää. Poikkea Budget Sportissa ja osta käytännölliset pohjalliset miesten kenkiin meiltä – tuttuun tapaan eli pysyvästi edulliseen hintaan. Tukipohjalliset urheilukenkiin ja kaikkiin muihinkin miesten kenkiin vaimentavat iskuja sekä samalla vähentävät jalkojen väsymistä ja rasitusta. Suosittuja ovat muun muassa erilaiset anatomisesti muotoillut kengän pohjalliset ja geelipohjalliset. Muokattavat pohjalliset urheilukenkiin lisäävät kengän istuvuutta ja lieventävät myös ali- tai ylipronaation aiheuttamaa rasitusta. Tällaisia ovat esimerkiksi Memory M -pohjalliset miehille. Sof Recall -muistivaahdosta valmistetut Memory M -pohjalliset mukautuvat jalan muotoihin täydellisesti. Ulkoilulenkki, juoksutreeni tai työpäivä sujuu kevyemmin ja miellyttävämmin askelin.

Kengän pohjalliset kannattaa valita huolellisesti sen mukaan, millaisessa käytössä kengät ovat. On hyvä olla eri pohjalliset urheilukenkiin ja arkikenkiin, jos ne ovat kooltaan erilaisia. Kun koko on juuri sopiva, tukipohjalliset pysyvät napakasti paikallaan. Lisäksi käyttömukavuuden kannalta on tärkeää, että kengän pohjalliset hengittävät, imevät kosteutta ja kuivuvat nopeasti. Tutustu Budget Sportin edulliseen valikoimaan verkkokaupassa ja tilaa jalkojasi hellivät pohjalliset miesten kenkiin helposti ja kätevästi netistä suoraan kotiisi. Tai tule ostoksille ja löydä etsimäsi kengän pohjalliset halvalla ja nopeasti lähimmästä Budget Sportin myymälästä.

Valikoimassamme ei ole tällä hetkellä Pohjalliset-tuotetta, mutta kannattaa pitää sivua silmällä - niin pääset ensimmäisten joukossa ostoksille kun varastoomme saapuu uusia Pohjalliset-tuotteita.

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat urheiluvaatteet, kengät ja tarvikkeet kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata tuotteet kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Löydät myös lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista kattavista valintaoppaistamme. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä.