Pohjalliset

Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
3 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Pohjalliset miesten kenkiin

Kun hankit miesten kenkiin pohjalliset, lisäät niiden käyttömukavuutta ja parannat sekä jalkojesi hyvinvointia että kenkiesi elinikää. Poikkea Budget Sportissa ja osta käytännölliset pohjalliset miesten kenkiin meiltä – tuttuun tapaan eli pysyvästi edulliseen hintaan. Tukipohjalliset urheilukenkiin ja kaikkiin muihinkin miesten kenkiin vaimentavat iskuja sekä samalla vähentävät jalkojen väsymistä ja rasitusta. Suosittuja ovat muun muassa erilaiset anatomisesti muotoillut kengän pohjalliset ja geelipohjalliset. Muokattavat pohjalliset urheilukenkiin lisäävät kengän istuvuutta ja lieventävät myös ali- tai ylipronaation aiheuttamaa rasitusta. Tällaisia ovat esimerkiksi Memory M -pohjalliset miehille. Sof Recall -muistivaahdosta valmistetut Memory M -pohjalliset mukautuvat jalan muotoihin täydellisesti. Ulkoilulenkki, juoksutreeni tai työpäivä sujuu kevyemmin ja miellyttävämmin askelin.

Kengän pohjalliset kannattaa valita huolellisesti sen mukaan, millaisessa käytössä kengät ovat. On hyvä olla eri pohjalliset urheilukenkiin ja arkikenkiin, jos ne ovat kooltaan erilaisia. Kun koko on juuri sopiva, tukipohjalliset pysyvät napakasti paikallaan. Lisäksi käyttömukavuuden kannalta on tärkeää, että kengän pohjalliset hengittävät, imevät kosteutta ja kuivuvat nopeasti. Tutustu Budget Sportin edulliseen valikoimaan verkkokaupassa ja tilaa jalkojasi hellivät pohjalliset miesten kenkiin helposti ja kätevästi netistä suoraan kotiisi. Tai tule ostoksille ja löydä etsimäsi kengän pohjalliset halvalla ja nopeasti lähimmästä Budget Sportin myymälästä.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten pohjalliset mm. merkeiltä Sof Sole ja LP Support. Tutustu myös kategorioihimme miesten talvikengät, miesten urheilukengät ja miesten ulkoilukengät. Pohjalliset -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Sof Sole Gel Heel Cup - pohjalliset, 12,95 €.