Päähineet

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
6 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Juoksupäähineet ja juoksulippikset

Haussa tyylikäs ja edullinen juoksulippis, juoksupanta tai juoksupipo? Budget Sportin monipuolisesta valikoimasta löydät juoksupäähineet aina liikuttavan halpaan hintaan. Tilaa mieleisesi aikuisten juoksulippis meiltä kätevästi netistä tai osta se lähimmästä Budget Sport -myymälästä nopeasti ja helposti. Haet sitten miesten tai naisten juoksulippistä, juoksupipoa tai juoksupantaa, saat kaikki juoksupäähineet Budget Sportista pysyvästi edullisilla hinnoilla. Kannattaa lisäksi pitää silmällä säännöllisesti päivittyviä aletarjouksiamme. Runsas valikoimamme kattaa paitsi erilaiset juoksupäähineet tyylikkäissä väreissä ja malleissa, myös muut tärkeät juoksuvaatteet- ja varusteet, kuten juoksukengät, juoksutakit, juoksupaidat, urheiluliivit, juoksusukat ja juoksuhousut.

Juoksulippisten ja muiden juoksupäähineiden valikoimamme kattaa koko joukon tunnettuja merkkejä, kuten Asics, Buff, Craft ja Nike. Kylmemmän sään juoksupäähineiden vaihtoehtoina toimivat hyvin myös vaikkapa Asicsin tuulisuojattu panta tai Windblock-juoksupipo sekä Craftin päähineet juoksuun, joissa on myös tuulenpitäviä malleja. Hyvin hengittävä Buff-juoksulippis on todella kevyt ja tarvittaessa pakkautuu pieneen tilaan. Hyvä juoksulippis löytyy myös Under Armour -merkiltä, jonka ventiloitu lippisvaihtoehto sopii mainiosti myös juoksuun ja muuhun treeniin. Urheilukäyttöön tarvittava lippis saisi mielellään olla kooltaan varsin napakka, jotta se pysyy päässä kovemmassakin vauhdissa. Esimerkiksi hyvännäköinen Nike-lippis on yksi ikisuosikeista hyvän istuvuutensa ansiosta. Tutustu Budget Sportin monipuoliseen juoksupäähineiden valikoimaan ja valitse mieleisesi juoksulippis, juoksupipo tai juoksupanta. Tilaa verkkokaupastamme tai tarkista sivuiltamme tuotteen myymäläkohtainen saatavuus ja suuntaa Budget Sportin kautta tyylikkäästi lenkille.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat päähineet mm. merkeiltä Endurance, New Balance ja Buff. Tutustu myös kategorioihimme juoksualusasut, juoksuasusteet ja juoksuhousut. Päähineet -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Endurance Warrington panta, 9,90 €.