Crocs sandaalit

Naiset
Miehet
Tytöt
Pojat
Koko
Väri
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
9 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Crocs sandaalit

Vuonna 2002 USA:n Coloradossa kehitetyt Crocs-sandaalit ovat keränneet mainetta ja nousseet jo suorastaan kulttiasemaan. Lieneekö maailmassa montakaan kolkkaa, missä Crocsit ovat tuntemattomia? Maailmanmenestys on tuonut Crocsille myös paljon jäljittelijöitä, mutta aidot Crocsit tunnistaa niiden kevyestä, ainutlaatuisen pehmeästä ja liukumista estävästä Croslite-materiaalista. Budget Sportista löydät maanmainiot Crocs-sandaalit monissa herkullisissa väreissä, ja Crocs-koot ovat saatavilla niin lapsille kuin aikuisille. Ja kun Budget Sportista on kyse, saat Crocsit tietysti liikuttavan halpaan hintaan.

Muottiin valetut Crocs-sandaalit ovat äärimmäisen mukavat jalassa, ja materiaali muotoutuu jalan mukaan tukevaksi. Nilkkaremmin voi halutessaan kääntää kantapään taakse, niin kenkä pysyy napakasti jalassa. Sandaalit ovat myös kestävät ja helppohoitoiset: puhdistus sujuu mutkattomasti haalealla vedellä ja saippualla. Crocs-sandaalit ovat suosittuja monenlaisessa käytössä työ- ja vapaa-ajalla. Kevyet ja vettä pelkäämättömät Crocsit on myös helppo pakata mukaan vaihtojalkineiksi esimerkiksi veneily- tai telttailuretken reppuun. Riemastuttavaa kyllä, huippukäytännölliset Crocs-sandaalit liitävät myös trendien aallonharjalla. Takavuosina supertähdet esittelivät omia mallistojaan suurten tennarimerkkien kanssa – sen sijaan tätä nykyä jenkkiräppärit julkistavat omia Crocs-mallejaan. Huippumuodin maailmassakin Crocs on tehnyt yhteistyötä muun muassa Balenciagan kanssa. Crocseista on moneksi, ja Crocs-sandaalit ovat loistava täydennys jokaisen vaatekaappiin – tilanteita, joissa juuri niille on käyttöä, tulee eteen varmasti. Budget Sportin valikoima kattaa Crocs-koot pienemmille ja isommille käyttäjille. Tutustu edullisiin Crocs-vaihtoehtoihin verkkokaupassamme ja hanki mieleisesi Crocsit näppärästi netistä tai tule myymäläämme.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat Crocs-sandaalit. Tutustu myös kategorioihimme Crocs-tennarit ja Crocs-talvikengät. Crocs-sandaalit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Crocs Coast Clog aikuisten sandaalit, 24,95 €.