Energetics 12kg Soft - kahvakuula

Soft kahvakuula on uudelleen ajateltu, toimii kuin perinteinen kahvakuula, mutta on käytössä mukavampi ja turvallisempi esim lattioille. Itse kuula osa on pehmeä, joten erilaisissa liikkeissä, joissa kuula osuu esim olkapäihin, osumat tuntuvat vähemmän kropassa.  

Materiaali PVC

Täyte rautahiekkaa

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Treeni - Kahvakuulat, Treeni - Treenivarusteet, Treeni - Nyrkkeily, Treeni, Energetics

Väri: Musta
39,90€
Normaalihinta: 69,90€
30pv alin hinta: 39,90€
  • Musta
  • Arvioitu toimitusaika 2-4. Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Toimitus lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen pitkille tai painaville tuotteille 9,90 € (klubilaisille 6,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ noutopistetoimitukset hintaan 6,90 eur (9,90 eur). Tuotteet toimitetaan lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen 2-4 arkipäivässä. Kookas tai painava tuote, joka voidaan toimittaa vain lähimpään noutopisteeseen, ei automaattiin. Kun tilauksesi on noudettavissa saat siitä tiedon tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään noutopisteessä ja pakettiautomaatissa 7 vrk. Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Alle 200 cm pituinen tuote haluamaasi Matkahuollon toimipisteeseen 9,90 € (klubilaisille 7,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ noutopistetoimitukset hintaan 7,90 eur (9,90 eur). Alle 200 cm erikoiskuljetettava tuote toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen 2-4 arkipäivässä. Kookas tai painava tuote, joka voidaan toimittaa vain lähimpään noutopisteeseen, ei automaattiin. Toimituksen säilytysaika on 7 vrk. Huom! Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä Matkahuollon noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Pitkä tai painava tuote Postitoimipaikkaan 9,90 € (klubilaisille 7,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ noutopistetoimitukset hintaan 7,90 eur (9,90 eur). Kookas tai painava tuote, joka voidaan toimittaa vain lähimpään postitoimipaikkaan, ei automaattiin. Toimitusaika 2-4 arkipäivää. Maat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä. Huom! Toimituksen säilytysaika vain 7 vrk. Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

  • Postin paketti kotiin 11,90 € (klubilaisille 9,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin kotipaketin hintaan 9,90 eur (11,90 eur). Posti toimittaa tuotteet kotiisi. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje