Cebe Stamina - aurinkolasit

Aikuisten urheiluaurinkolasit. Pakettiin kuuluu yhteensä kolmet linssit, joten pärjäät yksillä laseilla säässä kuin säässä!

Kaarevan muotoilun takia lasit suojaavat myös sivulta tulevalta häikäisyltä. Tämän lisäksi muotoilu ohjaa viiman sivuille. Kehyksen ja linssin ulkoreunaan jää rako, mikä ehkäisee linssiä huurtumasta. Silikoniset aisanpäät ja nenätyynyt tarraavat ihoon ja pysyvät paikallaan myös hikkoillessa. Nenätyynyt ovat myös säädettävät. 

Linssissä UV-suoja ja naarmuuntumisen estokäsittely. 

Linssivärit:

CS34206 Grey Green cat.3 harmaa pohja vihreällä peilillä aurinkoiseen säähän

CS34204 Grey Red cat.3 harmaa pohja punaisella peilillä aurinkoiseen säähän

CS34208 Grey Blue cat.3 harmaa pohja sinisellä peilillä aurinkoiseen säähän

Harmaa linssi toistaa värit neutraaleina ja sopii kirkkaaseen päivään. Peilipinta antaa lisäsuojaa auringolta ja viimeistelee tyylin! Kaikkiin malleihin kuuluu kahdet vaihtolinssit: kirkkaat ja keltaiset, jotka sopivat huonoon säähän, iltahämärälle tai suojaksi viimalta ja roskilta. 

 • Koko L: aisojen väli ohimoilta 131mm, aisojen pituus 118mm, nenäväli 16mm
 • Polykarbonaattilinssi
 • Anti-Scratch
 • 100% UV-suoja
 • Silikoniset aisanpäät + nenätyynyt
 • Säädettävä nenätyyny

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräilylasit, Cebe

Väri: Musta (CS34204)
Näytä lisää...
79,95€
Normaalihinta: 89€
30pv alin hinta: 79,95€
 • Arvioitu toimitusaika 3-7 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
 • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
 • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
 • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

 • Toimitus lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen 7,90 € (klubilaisille 4,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Schenkerin noutopistetoimitukset Budjettipäivillä hintaan 4,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Toimitusaika 3-7 arkipäivää. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat tiedon lähetyksen noudosta tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Toimitus lähimpään postiin tai pakettiautomaattiin 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin 3-7 arkipäivässä. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä. Toimituksen säilytysaika on vain 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Toimitus lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Matkahuollon noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen 3-7 arkipäivässä. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Toimituksen säilytysaika 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Postin Express-paketti työpaikalle 9,90 € (klubilaisille 7,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin toimituksen työpaikallesi hintaan 7,90 eur (9,90 eur). Tuotteet toimitetaan työpaikallesi arkipäivänä klo 8:00-16:30. Toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Huom! Laita toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite, jotta lähetys tulee työpaikallesi.

 • Postin paketti kotiin 11,90 € (klubilaisille 9,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin kotipaketin hintaan 9,90 eur (11,90 eur). Posti toimittaa tuotteet kotiisi. Toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

 • Matkahuollon kotijakelu 11,90 € (klubilaisille 9,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ kotiintoimituksen hintaan 9,90 eur (11,90 eur). Matkahuolto on yhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä lähetyksestä, jolloin sovimme jakeluajan, Suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje