Ale-kuvasto

Nakamura Rave 24" 21 MTB - lasten maastopyörä

Täsmällinen Shimano 21 vaihteinen voimansiirto, Revoshift -vaihtimilla on todella helppokäyttöinen. Modernit Logan -levyjarrut pysäyttävät tehokkaasti kaikissa olosuhteissa. Joustohaarukka tasoittaa menoa maastossa ja pompuissa. Mitas Skyla 24x1.90-renkaat rullaavat kevyesti ja tarjoavat varman pidon kaikissa keleissä.

Käyttäjäkokosuositus 125-145 cm

Suomessa suunniteltu Nakamura on Budget Sportin oma laatumerkki, joka valmistetaan ISO 9001 –laatusertifioidulla tehtaalla. Pyörä toimitetaan lähes valmiiksi kasattuna laatikossa ohjaustanko irrotettuna ja käännettynä. Joissain malleissa etupyörä, satulaputki ja polkimet ovat myös irrotettu kuljetuksen helpottamiseksi. Myös jarru- ja vaihdevaijerin säädöt on huolellisesti tarkistettava. Pyörän mukana tulee käyttöohjekirja ja asennusohje, joiden avulla pyörän käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Käyttöohjekirja kannattaa lukea tarkkaan ennen käyttöönottoa ja tarkastaa sekä kiristää asennettavien osien kiinnitykset, erityisesti polkimet, huolellisesti ennen käyttöä pyörän kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Nakamura pyörillä on kahden (2) vuoden takuu ja rungoilla (5) viiden vuoden takuu.

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräily - Maastopyörät, Pyöräily - Pyörät, Pyöräily, Nakamura

Väri: Oranssi
Näytä lisää...
29990
Näytä verkon
hintahistoria
Näytä verkon
hintahistoria

  • Oranssi
  • Arvioitu toimitusaika 3-7 arkipäivää. . Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Polkupyörä kotiin toimitettuna 29,90 € (klubilaisille 19,90 €)

    Polkupyörä on on erikoiskuljetettava tuote, joka voidaan toimittaa vain kotiin. Huom! Saat REKISTERÖITYNEENÄ polkupyörätoimituksen kotiin hintaan 19,90 eur (29,90 eur). Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Suosittuja Kesäale-kampanjatuotteita

TakaisinSulje