Nakamura Orbit 24/18V MTB - lasten maastopyörä

Shimano 3x6 voimansiirto, 18-vaihdetta.  Revoshift -vaihtimet on todella helppokäyttöiset junioreilla. V-jarrut pysäyttävät tehokkaasti kaikissa olosuhteissa. Zoom -joustohaarukka tasoittaa menoa maastossa ja pompuissa. Leveät Mitas Cheetah 24x2.10 -renkaat rullaavat kevyesti ja tarjoavat varman pidon.

Pyörässä seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena.  Pyörää on helppo varustella oman käyttötarpeen mukaan valmiiden asennuspaikkojen ansiosta. 

Erinomainen valinta yleispyöräksi tai maastoon.

Suomessa suunniteltu Nakamura on Budget Sportin oma laatumerkki, joka valmistetaan ISO 9001 –laatusertifioidulla tehtaalla. Pyörä toimitetaan lähes valmiiksi kasattuna laatikossa ohjaustanko irrotettuna ja käännettynä. Joissain malleissa etupyörä, satulaputki ja polkimet ovat myös irrotettu kuljetuksen helpottamiseksi. Myös jarru- ja vaihdevaijerin säädöt on huolellisesti tarkistettava. Pyörän mukana tulee käyttöohjekirja ja asennusohje, joiden avulla pyörän käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Käyttöohjekirja kannattaa lukea tarkkaan ennen käyttöönottoa ja tarkastaa sekä kiristää asennettavien osien kiinnitykset, erityisesti polkimet, huolellisesti ennen käyttöä pyörän kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Nakamura pyörillä on kahden (2) vuoden takuu ja rungoilla (5) viiden vuoden takuu.

Käyttäjäkokosuositus: 125-145cm

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräily - Maastopyörät, Pyöräily - Pyörät, Pyöräily, Nakamura

Väri: Musta
Näytä lisää...
29990
Näytä verkon
hintahistoria
Näytä verkon
hintahistoria

  • Musta
Maastopyörän valintaopas
  • Arvioitu toimitusaika 3-7 arkipäivää. . Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Kookas tuote kotiin toimitettuna esim. polkupyörä, sukset tai lumilauta (10 eur) 10,00 €

    Kookas tai painava erikoiskuljetettava tuote, joka voidaan toimittaa vain kotiin hintaan 10 eur. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 3-7- arkipäivää. Tilaus toimitetaan Postin isojen tuotteiden kotiinkuljetuksena. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.  

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös

TakaisinSulje