Synttarit-vip-to

Nakamura Neo 20 3v - lasten lastenpyörä

Tasokas ja kestävä 3-vaihteinen NEO on vauhdikas lasten pyörä jo hieman pidemmillekin retkille. Pysty ajoasento parantaa liikenteen havaitsemista. Tehokas jalkajarru ja käsijarru edessä pysäyttävät vauhdin nopeasti tarvittaessa. Kaikki yksityiskohdat on mietitty lapsen helppoa ja turvallista pyöräilyä silmällä pitäen. Tyylikäs pyörä on aina valmiina harrastuksiin tai koulutielle.

Käyttäjäkokosuositus: 115 – 135cm, Paino 11,8kg

Suomessa suunniteltu Nakamura on Budget Sportin oma laatumerkki, joka valmistetaan ISO 9001 –laatusertifioidulla tehtaalla. Pyörä toimitetaan lähes valmiiksi kasattuna laatikossa ohjaustanko irrotettuna ja käännettynä. Joissain malleissa etupyörä, satulaputki ja polkimet ovat myös irrotettu kuljetuksen helpottamiseksi. Myös jarru- ja vaihdevaijerin säädöt on huolellisesti tarkistettava. Pyörän mukana tulee käyttöohjekirja ja asennusohje, joiden avulla pyörän käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Käyttöohjekirja kannattaa lukea tarkkaan ennen käyttöönottoa ja tarkastaa sekä kiristää asennettavien osien kiinnitykset, erityisesti polkimet, huolellisesti ennen käyttöä pyörän kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Nakamura pyörillä on kahden (2) vuoden takuu ja rungoilla (5) viiden vuoden takuu.

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräily - Lasten pyörät, Pyöräily - Pyörät, Pyöräily, Nakamura

Väri: Musta
Näytä lisää...
19990
Näytä verkon
hintahistoria
Näytä verkon
hintahistoria

  • Musta
Lastenpyörän valintaopas
  • Arvioitu toimitusaika 3-7 arkipäivää. . Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Kookas tuote kotiin toimitettuna esim. polkupyörä, sukset tai lumilauta (10 eur) 10,00 €

    Kookas tai painava erikoiskuljetettava tuote, joka voidaan toimittaa vain kotiin hintaan 10 eur. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 3-7- arkipäivää. Tilaus toimitetaan Postin isojen tuotteiden kotiinkuljetuksena. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.  

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Suosittuja Synttärit-kampanjatuotteita

TakaisinSulje