Catmandoo

Naiset
Miehet
Lapset
Tytöt
Pojat
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
13 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Catmandoo

Onko etsinnässäsi Catmandoo kengät tai vaatteet? Olet juuri oikeassa paikassa, sillä meillä on tarjolla kymmenittäin Catmandoo tuotteita liikuttavan halpaan hintaan. Löydät meiltä erilaisten vapaa-ajan ja urheiluasusteiden lisäksi muun muassa Catmandoo takit, Catmandoo talvikengät ja Catmandoo nastakengät. Tutustu, vertaa ja valitse. 

Catmandoo on vuonna 1974 perustettu suomalainen vaatemerkki. Perustajina olivat kaksi freestyle-laskijaa, jotka halusivat luoda malliston, jonka asuissa ulkoilu ja laskettelu olisi miellyttävää kaikissa olosuhteissa.

Catmandoo kengät kannattaa valita käyttötarkoituksen mukaan. Tyylikkäät vapaa-ajan kengät sopivat hyvin kävelyyn ja kaupunkikäyttöön. Vaativampaan käyttöön kannattaa valita ulkoilujalkineet vedenpitävällä soft shell -päällisellä. Talvikengiksi kannattaa harkita myös lämpimiä, vuorellisia ja vedenpitäviä nastajalkineita, joilla pärjää kovemmillakin pakkasilla ja jäisissä olosuhteissa. Mikä ikinä onkaan tarpeesi, Catmandoo kengät ovat hyvä valinta. Myös Catmandoon takki- ja housuvalikoima on laaja tarjoten sopivan ratkaisun erilaisiin ulkoilu- ja liikuntaharrastuksiin.

Olipa tähtäimessäsi Catmandoo kengät tai muut vaatteet ja asusteet, tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja tee hyvät kaupat liikuttavan halvalla. Voit helpottaa hakemista tekemällä haluamiasi rajauksia hakuehtoihin.

Muistathan, että Budget Sport -laskulla saat 90 päivää korotonta maksuaikaa, joten voit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen maksamista 14 päivän kuluessa. 

Tällä hetkellä Catmandoo-tuotteet -tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Catmandoo Patricia Tek. Poolo - naisten poolopaita (musta), 9,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Catmandoo Jussan tekninen juoksu - varrettomat sukat (pinkki), 1,77 €, Catmandoo Jussan tekninen juoksu - varrettomat sukat (musta), 2,95 € sekä Catmandoo Jussan tekninen juoksu - varrettomat sukat (turkoosi), 1,77 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!