Catmandoo

Catmandoo

Onko etsinnässäsi Catmandoo kengät tai vaatteet? Olet juuri oikeassa paikassa, sillä meillä on tarjolla kymmenittäin Catmandoo tuotteita liikuttavan halpaan hintaan. Löydät meiltä erilaisten vapaa-ajan ja urheiluasusteiden lisäksi muun muassa Catmandoo takit, Catmandoo talvikengät ja Catmandoo nastakengät. Tutustu, vertaa ja valitse. 

Catmandoo on vuonna 1974 perustettu suomalainen vaatemerkki. Perustajina olivat kaksi freestyle-laskijaa, jotka halusivat luoda malliston, jonka asuissa ulkoilu ja laskettelu olisi miellyttävää kaikissa olosuhteissa.

Catmandoo kengät kannattaa valita käyttötarkoituksen mukaan. Tyylikkäät vapaa-ajan kengät sopivat hyvin kävelyyn ja kaupunkikäyttöön. Vaativampaan käyttöön kannattaa valita ulkoilujalkineet vedenpitävällä soft shell -päällisellä. Talvikengiksi kannattaa harkita myös lämpimiä, vuorellisia ja vedenpitäviä nastajalkineita, joilla pärjää kovemmillakin pakkasilla ja jäisissä olosuhteissa. Mikä ikinä onkaan tarpeesi, Catmandoo kengät ovat hyvä valinta. Myös Catmandoon takki- ja housuvalikoima on laaja tarjoten sopivan ratkaisun erilaisiin ulkoilu- ja liikuntaharrastuksiin.

Olipa tähtäimessäsi Catmandoo kengät tai muut vaatteet ja asusteet, tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja tee hyvät kaupat liikuttavan halvalla. Voit helpottaa hakemista tekemällä haluamiasi rajauksia hakuehtoihin.

Muistathan, että Budget Sport -laskulla saat 90 päivää korotonta maksuaikaa, joten voit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen maksamista 14 päivän kuluessa. 

Tällä hetkellä Catmandoo-tuotteet -tuoteryhmässä on yksi tuote.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Catmandoo Jussan tekninen juoksu - varrettomat sukat (musta), 6,21 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!