Näin valitset treenivaatteet

Mieluisat treenivaatteet motivoivat liikkumaan

Onko treenivaatteesi kulahtaneet tai auttamattomasti pois muodista? Onko lempitrikoisiin tullut reikä vai oletko treenannut niin kovasti, että lahkeet kiristävät? Ei huolta, Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät edulliset treenivaatteet naisille, miehille ja lapsille ja moneen eri makuun ja tyyliin. Valikoimassamme on sporttimuotia kansainvälisiltä ja kotimaisilta suosikkimerkeiltä, käytännöllistä ja hyvännäköistä vaatetta, joka soveltuu ei pelkästään hikoiluun vaan myös arkipukeutumiseen. Treenivaatteet saat tilattua kätevästi myös netistä suoraan kotiin, jossa voit rauhassa sovittaa tuotteet varmistaaksesi oikean koon ja sopivan mallin.

Jos etsit vaatteita salille tai kotitreeniin, vaatteiksi kannattaa valita hihaton tai lyhythihainen paita ja trikoot tai kevyet shortsit, niin sinulle ei tule liian kuuma sisätiloissa treenatessa. Jos mieluummin treenaat salilla pitkähihaisessa paidassa ja löysissä treenihousuissa, löydät myös nämä tuotteet valikoimastamme. Oli hihat ja lahkeet sitten pitkät tai lyhyet, treenivaatteita valitessa kannattaa kiinnittää huomio tuotteen materiaaliin. Parhaiten toimii vaate, joka on valmistettu teknisestä materiaalista, joka hengittää hyvin ja siirtää kosteutta kehosta ulospäin. Tällaiset tuotteet myös kuivuvat nopeasti, joten ne ovat pesun jälkeen pian taas käyttövalmiina seuraavaan treeniin. Ohuesta joustavasta neuloksesta valmistetut tuotteet istuvat hyvin, pysyvät napakasti päällä ja joustavat mahdollistan erilaiset liikeradat. 

Valikoimastamme löydät vaatteet myös ulkona treenaamiseen. Harrastit sitten juoksua, kävelyä tai vaikka kehonpainolla treenaamista luonnossa, meiltä löydät niihin sopivat tuotteet. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia pitkähihaisia teknisiä paitoja ja keveitä takkeja, jotka suojaavat myös viileämmällä kelillä. Alaosaan tarjolla on eripituisia trikoita ja shortseja, joita voit myös yhdistää pukemalla treenitrikoot löysempien shortsien alle. Jalkojen hyvinvoinnin ja jaksamisen varmistaa oikeanlaiset kengät ja lajiin sopivat sukat.

Naisille yksi tärkeimmistä treenivaatteista on hyvin tukevat ja miellyttävät urheiluliivit. Meillä on tarjolla laaja valikoima erilaisia urheiluliivejä ja toppeja. Meiltä löytyy hyvin tukevaa teknisempää urheiluliiviä solkikiinnityksellä ja olkainsäädöllä sekä kevyempää, päänläpi pujotettavaa mallia. Mitä vauhdikkaammasta lajista on kyse, sen tukevammat liivit treeniin kannattaa valita. Rauhallisempaan ja matalatempoiseen treenaamiseen kuten joogaan tai pilatekseen riittävät kevyesti tukevat, esim. crossback-tyyppiset urheilutopit.

Budget sportin treenivaatemallistot uusiutuvat jatkuvasti. Suosituimpia naisille, miehille ja lapsille ovat Nike treenivaatteet ja Adidas treenivaatteet. Ulkonäöltään trendikkäät treenivaatteet sopivat myös arkeen ja etätyövaatteiksi. Samat ominaisuudet, jotka ilahduttavat urheillessa, toimivat myös muissa arkisissa askareissa. Parhaimmillaan treenivaatteet lisäävät arjen aktiivisuutta ja saavat sinut elämään urheilullisempaa arkea joka päivä.

Lue myös: