Sivun kuvat ovat viitteellisiä

Näin valitset varusteet treenaamiseen

Näin valitset varusteet treenaamiseen

Treeni on mukavaa kunnon varusteilla

Oli tapanasi sitten treenata kotona, salilla tai ulkona, meiltä löydät siihen sopivat vaatteet ja varusteet. Tekniset treenivaatteet päällä kuntoileminen on mukavaa ja voit keskittyä itse suoritukseen. Budget Sportin valikoimista löydät hyvännäköiset ja toimivat vaatteet joka treeniin ja lajiin. Treenaus sujuu parhaiten urheiluun suunnitelluissa vaatteissa, jotka ovat valmistettu teknisistä materiaaleista ja testattu kyseisessä lajissa. Hyvä treenivaate ei purista, vaan joustaa sopivasti mahdollistaen erilaiset liikkeet ilman että vaate karkaa pois päältä. Treenivaatteeksi ei kannata valita liian paksuja materiaaleja, vaan mieluummin ohuista, joustavista ja hyvin hengittävistä materiaaleista valmistettuja vaatteita: toppeja, t-paitoja, trikoita ja shortseja.

Hyvännäköisillä ja mieluisilla treenivaatteilla on positiivinen vaikutus treeniin. Joskus jos motivaatio on hukassa, uusien hyvännäköisten treenivaatteiden päälle pukeminen pelkästään voi saada sinut ylös kotisohvalta ja liikkeelle. Treenin jälkeen on mukava pukea päälle rennot ja mukavan tuntuiset, joustavat vaatteet, jotka palkitsevat väsynyttä kehoa pehmeydellään ja lämmöllä. Valikoimassamme on verkkareita ja huppareita jokaisen makuun.

Kotona treenaaminen on nyt suositumpaa kuin koskaan. Valikoimistamme löydät kaikki tarvittavat kuntoiluvälineet, joiden avulla pystyt tekemään hyvän treenin kotona, ilman että sinun tarvitsee lähteä mihinkään. Kotona treenaamiseen tarvitset vain muutaman käsipainon ja esim. kuminauhoja. Kuminauhojen avulla voit tehdä käsi-, selkä- ja jalkaliikkeitä, jotka ovat lähes yhtä tehokkaita kuin salilaitteilla treenaaminen. Kahvakuulatreeniin tarvitset mieluiten kaksi eripainoista kahvakuulaa. Jos haluat hankkia välineen, joka sopii nimenomaan core treeniin harjoittaaksesi erityisesti keskivartaloa, voimme suositella treenikaveriksi hulavannetta. Hulavannetta pyörittäessä et edes huomaa urheilevasi ja treenin vaikutus näkyy nopeasti kaventuneena vyötärönä. Hiit-treeni on tehokas tapa polttaa rasvaa eikä sen tekemiseen tarvitse paljoa aikaa. Se on hyvä treenimuoto silloinkin, kun urheilu pitää mahduttaa työn ja kiireisen arjen sekaan. Sykettä kohottava treeni on ohi jo 20 minuutissa. Välineet ja varusteet kotona tehtävään Hiit-treeniin löytyy Budget Sportin kattavasta treenivalikoimasta. Kotona Hiit-treenin voi myös tehdä kehonpainolla, jolloin siihen ei tarvitse muuta kuin matto ja joustavat ja hengittävät treenivaatteet. Jumppamatto on hyvä alusta kotitreenille, oli treenityylisi mikä hyvänsä.

Suosituimpia treenivaatteita valikoimissamme ovat kansainvälisten suosikkimerkkien kuten Niken, Adidaksen, Puman ja Under Armourin treenivaatteet. Näiden lisäksi naisten suosikkeja ovat Kari Traan fitness-tuotteet sekä Shock Absorber -urheiluliivit. Craftin ja New Balancen juoksu- ja treenivaatteet ovat tykättyjä sporttisesta tyylistä pitävien asiakkaidemme keskuudessa. Kotimaisella Catmadoolla on myös teknisiä treenivaatteita. Gymstickin erilaiset kahvakuulat, joogamatot ja suosittuja kotikuntoiluvälineitä