Näin valitset heijastavat tuotteet

Näy pimeässä! Sesongin hittituote on heijastinvaljaat

Syksy ja talvi ovat Suomessa pimeää aikaa. Sydäntalvella päivänvaloa on vain muutama tunti, Pohjois-Suomessa ei sitäkään. Pimeän aikaan ilman heijastinta liikkuvaa lenkkeilijää tai pyöräilijää on vaikea havaita. Erityisen vaikeaa se on sumussa tai märällä kelillä kun vesipisarat ja märkä tienpinta heijastavat valoa ja heikentävät näkyvyyttä. Heijastin auttaa ulkona liikkuvia lenkkeilijöitä ja pyöräilijöitä näkymään liikenteessä. Sanotaankin, että heijastin on halpa henkivakuutus. Myös Suomen lain mukaan jalankulkijoiden on pimeän aikana tiellä liikkuessaan käytettävä heijastinta.

Budget Sportin valikoimasta löytyy monenlaisia heijastavia tuotteita; jokaisen ulkoilijan tyyliin ja makuun sopivia, tuttuun Budget Sportin tapaan: liikuttavan halpaan hintaan. Voit pukea päällesi takin jossa on heijastavia elementtejä tai heijastinliivin. Tarjolla on miesten ja naisten tarpeisiin suunniteltuja heijastavia takkeja. Vaihtoehtoisesti voit hankkia käyttöösi pienempiä heijastavia asusteita ja pistää päähäsi pipon tai muun heijastavan päähineen. Valikoimissa on myös erilaisia heijastavia hanskoja ja heijastavia lapasia. Heijastavien tuotteiden kanssa on syytä käyttää heijastinta tai heijastinliiviä parhaan näkyvyyden varmistamiseksi.

Tämän talven todellinen hittituote on heijastinvaljaat. Säädettävät heijastinvaljaat ovat helppo pukea asun kuin asun päälle ja ne soveltuvat lenkkeilyyn, pyöräilyyn ja koiran ulkoilutukseen. Heijastinvaljaissa on pinta-alaltaan paljon heijastavaa materiaalia. Heijastavat valjaat ovat helppo riisua ja kevyet kuljettaa mukana. Samoja heijastinvaljaita voi käyttää perheen eri jäsenet, koska samat heijastavat valjaat saa säädettyä sopiviksi eri kokoisille käyttäjille.

Heijastavia elementtejä sisältävät tuotteet ovat käteviä pimeässä ulkoileville, oli kyseessä sitten jalankulkija tai pyöräilijä. Pidä huolta turvallisuudesta ja pukeudu järkevästi. Heijastavia elementtejä sisältävien tuotteiden lisäksi kannattaa käyttää myös heijastinta tai heijastinliiviä näkyvyyden varmistamiseksi. Tutustu Budget Sportin monipuoliseen valikoimaan ja valitse mieleisesi heijastavia elementtejä sisältävät tuotteet verkkokaupastamme tai tule ostoksille myymäläämme.